YABANCI - 1. Bölüm | YENİ DİZİ -

Beğendim eline sağlık :) Melek karakteri çok salak ama :F

kimse bana salak diyemezzzzzzzz:bağır::bağır:

@denizz19 başrolü etiketlemiyosun aferim sana
neyse yorumum beğendim ama iki şey eleştircem @Bully bir bana lan demesin
birde bana kız kurusu demeyin yaaaa:T
bunlar dışında beğendim gizemli yerde bitti merak ediyorum

@Bully sende kaba davranma be bana aa:T:

Ben senarist kurbanıyım. :F Normalde çok kibar biriyimdir ama @denizz19 Kaan'ı kendi gibi ağzı bozuk yapmış. :A

Sana demiyor zaten, karaktere diyor. Sadece senin adın verildi diye niye üstüne alınıyorsun ki? :D

aaa olurum bende tabikide senaryonda @denizz19 zaten dilencilerin taşı aniden aşk ve sevgi çiçeği gibi 3 bomba senaryoyla başrollerle geri döndüm :A:A:A dizinin yan rolüne forumun yıldızı starı geliyor her dizinin yan kadrosunda böyle başrol oyuncu bulamazsın oda senin hatrına senden başkası yan role beni ikna edemezdi :A:A:A

senaryona gelirsek cnm güzel olmuş gerçekten ama @Bully karakteri tam bir odun :F:F:F sen böyle yazmışsın oyüzden bana kızma @Bully yani biraz kibar ol ayoll ne bu böyle dağdan inmiş gibi:F
recep ivediğin komiksiz hali olmuş :A:A:A

aaa olurum bende tabikide senaryonda @denizz19 zaten dilencilerin taşı aniden aşk ve sevgi çiçeği gibi 3 bomba senaryoyla başrollerle geri döndüm :A:A:A dizinin yan rolüne forumun yıldızı starı geliyor her dizinin yan kadrosunda böyle başrol oyuncu bulamazsın oda senin hatrına senden başkası yan role beni ikna edemezdi :A:A:A

senaryona gelirsek cnm güzel olmuş gerçekten ama @Bully karakteri tam bir odun :F:F:F sen böyle yazmışsın oyüzden bana kızma @Bully yani biraz kibar ol ayoll ne bu böyle dağdan inmiş gibi:F
recep ivediğin komiksiz hali olmuş :A:A:A
Gel tabii sana da kapılarımız açık Melek'in itici gıcık pasaklı sevimsiz ukala kız kardeşi olabilirsin. :F Ben ikinizi de aynı anda idare edeyim. :F @denizz19

Deniz öyle uygun görmüş yapacak bir şey yok vardır elbet bir bildiği. :F

Gel tabii sana da kapılarımız açık Melek'in itici gıcık pasaklı sevimsiz ukala kız kardeşi olabilirsin. :F Ben ikinizi de aynı anda idare edeyim. :F @denizz19

Deniz öyle uygun görmüş yapacak bir şey yok vardır elbet bir bildiği. :F
@denizz19 seni bu forumda en iyi tanıyanlardan birisi aa belkide gerçek kişiliğini aktarıyordur senaryosuna:F bize rolmu yapıyordun 😱😱😱

Ben yorum yapmasam daha iyi olacak. 🙂
Neden Atacanım bekliyorum :D

Haha yorumlara koptum bu kadar ilgi göreceğini düşünmemiştim sizene senarist benim istediğim gibi keser biçerim arkadaş siz rolünüzü oynayın sizene istersem sizi uçurumdan aşağı atarım :F @Çiğdem- seni de güzel bir karakterle sunacağım bakalım nasıl çıkacaksınız :A

@Bully kardeşim kibar bir insandır normalde Ankara bebem benim :F ama bu rolü biçtim ona :A

@denizz19 seni bu forumda en iyi tanıyanlardan birisi aa belkide gerçek kişiliğini aktarıyordur senaryosuna:F bize rolmu yapıyordun 😱😱😱
Benim içim dışım birdir rol yapmam Deniz'le aramızda çok ağır olmayan argo kelimeler kullanırız zaman zaman bayanlara saygım sonsuzdur bir bayana kız kurusu demem sanırım ama çok sinirlendiğimde lan diyebilirim. :F

Kaan ile Melek'in diyaloğu ne öyle, Kaan azıcık sınırı aşmış. :D Onun haricinde beğendim, biraz kısa tabii ama ilk bölüm olduğu için böyle sanırım.
Biraz ilk bölüm olduğu için kısa tuttum evet önce kısa tutmak iyi izleyicimizi çekmek için TNS böyle seviyor :A

@vadikızı dizimiz senaryo gereği bu şekilde yani sana söylemiyoruz elbette karaktere laf ediyoruz :A

Haha yorumlara koptum bu kadar ilgi göreceğini düşünmemiştim sizene senarist benim istediğim gibi keser biçerim arkadaş siz rolünüzü oynayın sizene istersem sizi uçurumdan aşağı atarım :F @Çiğdem- seni de güzel bir karakterle sunacağım bakalım nasıl çıkacaksınız :A

@Bully kardeşim kibar bir insandır normalde Ankara bebem benim :F ama bu rolü biçtim ona :A
Ben çok beğendim rolümü kottiriğim böyle devam. :F Senarist sensin özgür bir şekilde takıl işte kafana göre senin yaratıcılığını severim. :F

Benim içim dışım birdir rol yapmam Deniz'le aramızda çok ağır olmayan argo kelimeler kullanırız zaman zaman bayanlara saygım sonsuzdur bir bayana kız kurusu demem sanırım ama çok sinirlendiğimde lan diyebilirim. :F
ağır abla oalrak al beni ayoll diziye meleği ezdirmeyeyim @Bully korksun benden onun zengin korkulan teyzesi olabilirim:A:A:A

ağır abla oalrak al beni ayoll diziye meleği ezdirmeyeyim @Bully korksun benden onun zengin korkulan teyzesi olabilirim:A:A:A
Senarist olarak hangi role yakıştırırsam ona sunarım sizi dizimiz ilk bölümüyle oldukça konuşuldu iyi reytingler bekliyoruz yarın :A İkinci bölümde neler olacak bakalım :F

Çünkü ben yorum yapınca kızıyorsun. :F

Forum İstatistikleri

Konular
173,041
Üyeler
8,483
Son Üye
justking