kendi sahnelerimi merak ediyorum benBen Özgün senaryo yazıyorum bu haftaki sahneleri görünce öyle konuşamayacaksınız Türkiye'de bir ilk bu senaryo ve TNS de sevdi
kendi sahnelerimi merak ediyorum benBen Özgün senaryo yazıyorum bu haftaki sahneleri görünce öyle konuşamayacaksınız Türkiye'de bir ilk bu senaryo ve TNS de sevdi
Kaan karakteri favorim oldu
herşeye atlayan bir tip değilim ama beni yanlış tanıyosunuzKaan karakteri favorim oldu@Bully Melek karakteri herşeye atlıyor hemen gerçekteki gibi
Biraz kısa olmuş biraz uzun yazarsan güzel olur.Tabi aksiyon da olmalı
Merakla bekliyoruz.@Maskeli Fedai diyaloglar daha uzun ve sahne sayısını arttırdım bu bölüm. Ayrıca bu bölümde aktiflikleri artacak iki isim var biri @EFE UYSAL diğeri @dizi kolik
ben geridemi kalacam yani@Maskeli Fedai diyaloglar daha uzun ve sahne sayısını arttırdım bu bölüm. Ayrıca bu bölümde aktiflikleri artacak iki isim var biri @EFE UYSAL diğeri @dizi kolik
Ahh ahh başrol diye basladin yan role ufuk açtın loben geridemi kalacam yani
valla öylemi olduk ne @denizz19 öylemi olduk yaaaAhh ahh başrol diye basladin yan role ufuk açtın lo
Kaana söyle kaçın buralardan
GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sen geride kalacaksın demedim onların aktiflikleri de artacak dedimben geridemi kalacam yani
Ne inanıyorsun sen şu yemek pişirmeye ya
ne bilim ben artacak diyince geride kalıcam sandımSen geride kalacaksın demedim onların aktiflikleri de artacak dedim
Sen geride kalacaksın demedim onların aktiflikleri de artacak dedim
Tam tersi bu bölüm Kaan karakteri biraz geride kalacakne bilim ben artacak diyince geride kalıcam sandım
yemek pişirmemi
Tam tersi bu bölüm Kaan karakteri biraz geride kalacakama öbür bölüm etkisi yine baş gösterecek
Tüm bu soruların cevabı 27 Haziran Cumartesi 20:00'da
Yemek pisirmemi 😱Sen geride kalacaksın demedim onların aktiflikleri de artacak dedim
cookies'in kelime anlamı bu değil miYemek pisirmemi 😱
Bi bu eksikti .ss .ss .ss Kurabiye de sen bana daha iyi 😉
Kelime anlami kurabiyeler lo ne yemek pisirmesi 😱 😱cookies'in kelime anlamı bu değil mi
Cooking ile karıştırdım pardon kurabiyeKelime anlami kurabiyeler lo ne yemek pisirmesi 😱 😱
Yoksa yemek pisirmemi 😱
Herşeye atlıyon ablaherşeye atlayan bir tip değilim ama beni yanlış tanıyosunuz
Sen cookingi geç te beni neden etiketlemiyorsun senaryoya 😱Cooking ile karıştırdım pardon kurabiye
Sanki aksiyonu az olacakmış gibi bir his oluştu içimde@Maskeli Fedai diyaloglar daha uzun ve sahne sayısını arttırdım bu bölüm. Ayrıca bu bölümde aktiflikleri artacak iki isim var biri @EFE UYSAL diğeri @dizi kolik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?