hahah ayy şu sarı saçlı adam ve kıvırcık saçlı adam zaten kızlardan daha çok incelediler erkek oyuncularıyanlız dikkat ettin hepsinin kız arkadzaşını-eşini görünce hemen somurttular ayol bunlar da snn gibi sapık
hahah ayy şu sarı saçlı adam ve kıvırcık saçlı adam zaten kızlardan daha çok incelediler erkek oyuncularıyanlız dikkat ettin hepsinin kız arkadzaşını-eşini görünce hemen somurttular ayol bunlar da snn gibi sapık
senin gibi geceleri fantezi yapıyorlardırhahah ayy şu sarı saçlı adam ve kıvırcık saçlı adam zaten kızlardan daha çok incelediler erkek oyuncuları
Senin gibihahah ayy şu sarı saçlı adam ve kıvırcık saçlı adam zaten kızlardan daha çok incelediler erkek oyuncuları
Senin gibi
benim bakmam normal bunlarınki değil bencesenin gibi geceleri fantezi yapıyorlardır
kız sen de onlar gibisin bencebenim bakmam normal bunlarınki değil bence
Kızlar var ama koreli filan karişiklar. Böyle teki ülkeyi bende bekliyorum Fahriyeyi beğendiler belki yaparlarkadın oyuncu versiyonunu da bekleriz gerçi erkeklerde çağatayı seçmelerine bakarsak kadınlarda hande erçel seçilir gibi
ben onlar gibi nasıl oluyorum bee tövbe estafurullahkız sen de onlar gibisin bence
olmayacak haayaller kuruyorsun onlar gibiben onlar gibi nasıl oluyorum bee tövbe estafurullah
Hiç kükredi mi kime kükredi? Ne zaman kükredi Magazin yap diyorum sanaranini teyze çalar çalar sonra kendisinden alındı mı kükrer
Tolga çok beğenilmedi
kadın oyuncuların da mı 2.si çıkı buylamadım sonda 3 video çıkıyor biri erkeklerin ilki diğeri kadınların bir dehazalın resmi olan video var tıklıyorum gitmiyorTolga çok beğenilmedi
Murat Boss Şu kırmızı sakallı oğlan kesinlikle @Yiğitt'in kayıp ikizi bütün erkeklere dm'den yürüdü resmen Hiçbirine unf. demedi. Tolgaya bile like attı
Yok silmişlerdir. Yada gizlemişlerdir Murat Boz'u koymuşlar Şimdi konusunu açcamkadın oyuncuların da mı 2.si çıkı buylamadım sonda 3 video çıkıyor biri erkeklerin ilki diğeri kadınların bir dehazalın resmi olan video var tıklıyorum gitmiyor
ayol ben kadın oyuncuların part 3 ünü bekliyorum meryoşumla bergüzar daha yer almadı.ss gerçi sosyal medyatik yani ergenik isimler öncelikli gibi3.bölümü de çıkmış Yine bizim şirketin elemanları diemleri laykları gçtürmüş @xemrexxx @Yiğitt @Aserat @Çiğdem- @Harunnn60