CW'deki TWD yada buna benzemiyornerden buluyorsun böyle şeyleri senden başka bilen kimsede olmuyor
ben cw kanalındakı zombi dizisini bekliyorum o daha kaliteli olucak kesinlikle 🙂🙂
CW'deki TWD yada buna benzemiyornerden buluyorsun böyle şeyleri senden başka bilen kimsede olmuyor
ben cw kanalındakı zombi dizisini bekliyorum o daha kaliteli olucak kesinlikle 🙂🙂
aaa bu arada süpernatural ve the vampire diariesi izleyebiliceğim yeni bir site buldumCW'deki TWD yada buna benzemiyorO romantik komedi gibi bişey olacak. Hatta öyle bi film vardı geçen aylarda izlemiştim
![]()
under the dome fantastik sana hitap ediyor , neden bu kadar önyargılısınhayırr ikisinede bakmam 🙂🙂
yaratık falan yok ordaunder the dome fantastik sana hitap ediyor , neden bu kadar önyargılısın![]()
yeni öğrendim sizden , lydia hemen rol kapmışlydia![]()
çiğdem ilk bölümü izle benceyaratık falan yok ordaiçimde ısınmadı o diziye açıkcası 🙂🙂
Güzel bi diziye benziyor, bi şans versende beraber izlesekDuydum ama pek ilgimi çekmedi.![]()
Sen izle, bana yeni komedi lazım değil şu an.Güzel bi diziye benziyor, bi şans versende beraber izlesek![]()
İyi sen bilirsinSen izle, bana yeni komedi lazım değil şu an.![]()
ben de konuştum utd için çiğdemle ama yok, canavar yok orada diyoryeni öğrendim sizden , lydia hemen rol kapmışdidem uzel sevinir şimdi
@destere @Forumdash @xemrexxx
çiğdem ilk bölümü izle bence![]()
Galiba bitmiş ama emin değilim.
Galiba bitmiş ama emin değilim.![]()
Olabilir, dizinin durumu karışık herhalde.Şimdi baktım da yeni sezon 2014 Sonbaharda çıkıcak filan yazıyordu![]()
Olabilir, dizinin durumu karışık herhalde.![]()
yaaa ne demezsin çatlıyorummm
çatlama seslerin bana ka geldi düşün teee karadenizden izmire ka geliyoryaaa ne demezsin çatlıyorummm![]()
bende gelicem birgün merak etme sırf kafana oklavayı geçirmek içinçatlama seslerin bana ka geldi düşün teee karadenizden izmire ka geliyor![]()