Yabancı Dizi Genel Sohbet Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
günde onlarca mesaj yazıyorum bir sürü yabancı dizi izliyorum bir sürü yorum arasında dediğin dizinin ismi kaybolmuş malesef hala hatılayamadım
)
Bak benimde aklıma gelmedi şimdi bir daha baktım
)
Hung, senin tarzın bir ilk bölüme bakarsan izlersin
)

The Returned diye fransız orjinalinin 2015 amerikan versiyonu olan diziye başladım bakalım nasıl bişey

@OzaN la @sürgünüm e HOC daki gillian cole bu dizideymiş diyeyim kesin izlerler

@Çiğdem- @mrt-06 ve @cookies e ise süper portakalın lucifer ı mark peloşrini burdaymış diyeyim onlarda başlasın

@xemrexxx nin revulotion dizisindeki parlağı connor bennet de bu dizide oynuyormuş o da parlağın hatrına kaçırmaz diziyi şimdiden üç beş kişi buldum sayılır izleyecek

ayrıca dizide SFU dan brenda nın kafadan kontak kardeşi billy de oynuyor @yatutarsa ?

Resurrection zaten o dizinin uyarlamasıydı diye biliyorum. Bir tane daha Resurrection istiyorsan iyi şanslar.

İkinci bir Resurrection almayayım ben

Resurrection zaten o dizinin uyarlamasıydı diye biliyorum. Bir tane daha Resurrection istiyorsan iyi şanslar.
ben böyle ilginç fantastik konuları seviyorum @Çiğdem- le sohbet ede ede karardım sanırım
ayrıca konusu biraz farklı otobüs kazasında 32 çocuk ölüyor sanırım her bölüm biri geri dönüp yaşayanların hayatını altüst ediyor o tarz bişey olması lazım
)

İkinci bir Resurrection almayayım ben
ilk bölüme bakarsın boş bir zamanında
)

Başlık açayım mı buna da?

ben o diziyi 15.dk de kapadım çok sıkıcı

aaa lucifer buradamı

o adamın hatrın bakabilirim kaçıncı sezonda kaıncı bölümde şuan dizi🙂

aaa lucifer buradamı

gelen tepkilere bir bakayım bir iki kişi bulmam lazım izleyecek bulursam konuyu o zaman açarsan güzel olur tek başına ben nerde olsa orda yorumumu yaparım nasıl olsa
)

lö ikiz totoşlar mary conde ye vermiş
) dizi 4.-5. sezona devam ederse conde parlağının bu hareketi yüzünden savaş çıkacak
condee hemm mary ile kaçak güreeş tutuyor hem de elizabethle evlenmeye çalışıyor

normalde 1 kadın 2ülke arasında savaş çıakrırdı ilk defa bir erkek yüzünden savaş çıakcak gibi
@cookies

aaa lucifer buradamı

daha yeni başlamış ikinci bölümü yayınlanmış
ilk bölüme bir bak tam bizlik dizi hem fantastikte kaçmaz yani

ben o diziyi 15.dk de kapadım çok sıkıcı
ben bir kişi buldum sonunda, sen izleme zaten güzel diziden anlamıyorsun
@Çiğdem- le birlikte izleriz gül gibi diziyi
)

maşallah sizin dizi zvkiniz şahane
) @Çiğdem- inki tavuk göğüslü ian ile portakal jensen seninki poldrak totoşu
)

aaa bakarım ben buna ozaman tam olarak konusu ne cnm
zaten lucifer varsa dizi harikadır o adama bayılıyorum ben

ilk saniyelerde çıkan atın üstündeki vatandaş the fall ın paul spector una çok benziyor

maşallah sizin dizi zvkiniz şahane
) @Çiğdem- inki tavuk göğüslü ian ile portakal jensen seninki poldrak totoşu
)
biz fantazik dizileri seviyoruz senin ergenik diziler sarmıyor bizi
)

aaa bakarım ben buna ozaman tam olarak konusu ne cnm
zaten lucifer varsa dizi harikadır o adama bayılıyorum ben
resurection a benzer 32 lise öğrencisi otobüs kazasında ölüyor sonra tek tek dönmeye başlıyorlar
)

de get viola teyze mi ergen cookiciğim mi
cw den izlediğim 2 dizi var sadece

sen @OzaN a başlığını açtır cnm lucifer varmıs fantastik konulu ayrıca resurrection tarzıysa resurrection izleyen birii olarak bunuda izleriz @sürgünüm de izler uyukluya uyukluya hahaha