Yok ya ben hayatta o kadar ara veremem@yatutarsa Chuck'u hemen bitirmicektin işteBen 3.sezona geçtim ara verdim, 1 ay sonra filan başlarım ancak, her sezondan sonra 2 ay ara vererek izliyorum
Yok ya ben hayatta o kadar ara veremem@yatutarsa Chuck'u hemen bitirmicektin işteBen 3.sezona geçtim ara verdim, 1 ay sonra filan başlarım ancak, her sezondan sonra 2 ay ara vererek izliyorum
ben dizilere hiçç puan vermedim aaa öyle bir kurarmı vardı cnm 😱😱😱Salla bence o diziyi.
Bu arada buradan herkese duyurayım dizi yorumlarında yeni puanlama sistemine gidiyorum.
Fark etmişsinizdir çoğunuz dizilerde buçuklu puan vermiyordum ve sık sık 7'ye yakın bir yerden 8 falan gibi ifadeler belirtmem gerekiyordu. Bundan böyle + ve - işaretleri kullanarak bunu çözeceğim.
Mesela 8 puanları inceleyecek olursam:
8- /10 -> 8 verdim ama bir eksi de verdim yani 7 de olabilirdi pek iyi bir 8 değil.
8/10 -> klasik 8. Ne eksik ne fazla.
8+ /10 -> 9 verecek kadar çok sevemedim ama klasik 8'lik bölümlerin de üstündeydi, az farkla 9'u kaçırdı.
Kimseyi ilgilendirdiğini sanmıyorum ama yine de açıklama gereği duydum.
@destere @gundix123 @Çiğdem- @yatutarsa @sokak sanati @sürgünüm @cevaa @mrt-06 ve tek tek etiketlememin mümkün olmadığı tüm ortak dizi izlediğimiz kişiler.
Kural yok ben kendim için yaptığım uygulamadan bahsediyorum. İsteyen verir puanı isteyen vermez.ben dizilere hiçç puan vermedim aaa öyle bir kurarmı vardı cnm 😱😱😱
aaa tamam yen uygulama falan diyince öyle bir kural çıkardın sandımKural yok ben kendim için yaptığım uygulamadan bahsediyorum. İsteyen verir puanı isteyen vermez.
Yok yıldızlı sistemi sevmiyorum.aaa tamam yen uygulama falan diyince öyle bir kural çıkardın sandım
onun yerine yıldız kullansana cnm * * * * * * * bu şekilde falan yanı buçukla uğraşmamış olursun bence
Yokluğunu hissetmemen için yavaş yavaş izlemen lazım işeYok ya ben hayatta o kadar ara verememSon sezonu bile anca günde bir bölüm izledim onu da son dört bölüm maraton yapıp bitirdim.Tabii şimdi yokluğunu hissediyorum ama yeniden yeniden izlenebilecek bir dizi
@sokak sanati yegase leyase maratonuna giriciim yeni dizi almayayim.ss
Malesef izlemiyorum @sokak sanatiBugün günlerden #thefollowing .Uff @Forumdash 'da yok. Tek başıma izleyeceğim artık.
@MelankoliK sen izliyorm musun.
@Çiğdem- @destere sizler izlemiyorsunuz dimi Joe ve Ryan'ı.
@BesaleT bırakmıştı.ss
@sürgünüm izlemiyor.
@OzaN 'da izlemez.
@cevaa 'da yok.
@mrt-06 'ya sormuyurum bile.
@yatutarsa izlese şaşardım.
Maşallah hepiniz izlemeyrek hevesimi kursağımda nırakmışsınız. Bence Fox şu sıralar yükselişteyken bir göz atmalısınız.2 sezonluk dizi. 15'er bölümden 30 bölüm. Her türlü sezon ortasında bana yetişirsiniz.
Umarım hemen biri üye olurdu dizinin konusunu açtırırz.
@xemrexxx sen izlemelisin bence.@Harunnn60 TWD ile yetinsin.
3.sezonu bugün başlıyor sanırım fantastik bir dizi gibi görünmüyor ama braz araştırdım herkes çok beğenmişler ilk bölümüne bakabilirim cw dizilerim topluca 3 er hafta aralara girdiler 17 marttan itibaren yeni bölümler gelicek ilk bölümünü beğenirsem bu boşlukta ilk 2 sezonunu bitirebilirim 30 bölüm azmış zaten bakalım ilk bölümü beğenirsem devam ederim 🙂🙂🙂Bugün günlerden #thefollowing .Uff @Forumdash 'da yok. Tek başıma izleyeceğim artık.
@MelankoliK sen izliyorm musun.
@Çiğdem- @destere sizler izlemiyorsunuz dimi Joe ve Ryan'ı.
@BesaleT bırakmıştı.ss
@sürgünüm izlemiyor.
@OzaN 'da izlemez.
@cevaa 'da yok.
@mrt-06 'ya sormuyurum bile.
@yatutarsa izlese şaşardım.
Maşallah hepiniz izlemeyrek hevesimi kursağımda nırakmışsınız. Bence Fox şu sıralar yükselişteyken bir göz atmalısınız.2 sezonluk dizi. 15'er bölümden 30 bölüm. Her türlü sezon ortasında bana yetişirsiniz.
Umarım hemen biri üye olurdu dizinin konusunu açtırırz.
@xemrexxx sen izlemelisin bence.@Harunnn60 TWD ile yetinsin.
3.sezonu bugün başlıyor sanırım fantastik bir dizi gibi görünmüyor ama braz araştırdım herkes çok beğenmişler ilk bölümüne bakabilirim cw dizilerim topluca 3 er hafta aralara girdiler 17 marttan itibaren yeni bölümler gelicek ilk bölümünü beğenirsem bu boşlukta ilk 2 sezonunu bitirebilirim 30 bölüm azmış zaten bakalım ilk bölümü beğenirsem devam ederim 🙂🙂🙂
hhha ayy forumdasla tüm dizilerimiz ortaktı galiba yaa çünkü ben ne izliyorsam oda izliyorduÇok sevindim.Uffff süpersin Çiko yaaa.Bekliyorum. Zaten Forumdash sevmişti yani ortak diziniz baya var seversin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?