Yabancı Dizi Genel Sohbet Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@yatutarsa Chuck'u hemen bitirmicektin işte
Ben 3.sezona geçtim ara verdim, 1 ay sonra filan başlarım ancak, her sezondan sonra 2 ay ara vererek izliyorum
Yok ya ben hayatta o kadar ara veremem
Son sezonu bile anca günde bir bölüm izledim onu da son dört bölüm maraton yapıp bitirdim.
Tabii şimdi yokluğunu hissediyorum ama yeniden yeniden izlenebilecek bir dizi

ben dizilere hiçç puan vermedim aaa öyle bir kurarmı vardı cnm 😱😱😱

Kural yok ben kendim için yaptığım uygulamadan bahsediyorum. İsteyen verir puanı isteyen vermez.
aaa tamam yen uygulama falan diyince öyle bir kural çıkardın sandım

onun yerine yıldız kullansana cnm * * * * * * * bu şekilde falan yanı buçukla uğraşmamış olursun bence

Yok ya ben hayatta o kadar ara veremem
Son sezonu bile anca günde bir bölüm izledim onu da son dört bölüm maraton yapıp bitirdim.
Tabii şimdi yokluğunu hissediyorum ama yeniden yeniden izlenebilecek bir dizi
Yokluğunu hissetmemen için yavaş yavaş izlemen lazım işe
Neyse 3-4 ay geçsinde yaz tatilinde tekrar başlarsın

Bugün günlerden #thefollowing .
Uff @Forumdash 'da yok. Tek başıma izleyeceğim artık.

@MelankoliK sen izliyorm musun.

@Çiğdem- @destere sizler izlemiyorsunuz dimi Joe ve Ryan'ı.

@BesaleT bırakmıştı.ss
@sürgünüm izlemiyor.
@OzaN 'da izlemez.
@cevaa 'da yok.
@mrt-06 'ya sormuyurum bile.
@yatutarsa izlese şaşardım.

Maşallah hepiniz izlemeyrek hevesimi kursağımda nırakmışsınız. Bence Fox şu sıralar yükselişteyken bir göz atmalısınız.
2 sezonluk dizi. 15'er bölümden 30 bölüm. Her türlü sezon ortasında bana yetişirsiniz.

Umarım hemen biri üye olurdu dizinin konusunu açtırırz.

@xemrexxx sen izlemelisin bence.
@Harunnn60 TWD ile yetinsin.

Malesef izlemiyorum @sokak sanati

3.sezonu bugün başlıyor sanırım fantastik bir dizi gibi görünmüyor ama braz araştırdım herkes çok beğenmişler ilk bölümüne bakabilirim cw dizilerim topluca 3 er hafta aralara girdiler 17 marttan itibaren yeni bölümler gelicek ilk bölümünü beğenirsem bu boşlukta ilk 2 sezonunu bitirebilirim 30 bölüm azmış zaten bakalım ilk bölümü beğenirsem devam ederim 🙂🙂🙂

Çok sevindim.
Uffff süpersin Çiko yaaa.
Bekliyorum. Zaten Forumdash sevmişti yani ortak diziniz baya var seversin bence.

Çok sevindim.
Uffff süpersin Çiko yaaa.
Bekliyorum. Zaten Forumdash sevmişti yani ortak diziniz baya var seversin bence.
hhha ayy forumdasla tüm dizilerimiz ortaktı galiba yaa çünkü ben ne izliyorsam oda izliyordu

konusu ilgimi çekti dizilerim 17 marttan öcne baslamıcak bu boşlukta bitirebilirim beğenirsem 🙂🙂🙂