Yabancı Dizi Genel Sohbet Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@yatutarsa Chuck'u hemen bitirmicektin işte :D Ben 3.sezona geçtim ara verdim, 1 ay sonra filan başlarım ancak, her sezondan sonra 2 ay ara vererek izliyorum :D
Yok ya ben hayatta o kadar ara veremem :D Son sezonu bile anca günde bir bölüm izledim onu da son dört bölüm maraton yapıp bitirdim. :D Tabii şimdi yokluğunu hissediyorum ama yeniden yeniden izlenebilecek bir dizi :D

Salla bence o diziyi. :D

Bu arada buradan herkese duyurayım dizi yorumlarında yeni puanlama sistemine gidiyorum.

Fark etmişsinizdir çoğunuz dizilerde buçuklu puan vermiyordum ve sık sık 7'ye yakın bir yerden 8 falan gibi ifadeler belirtmem gerekiyordu. Bundan böyle + ve - işaretleri kullanarak bunu çözeceğim. :D

Mesela 8 puanları inceleyecek olursam:

8- /10 -> 8 verdim ama bir eksi de verdim yani 7 de olabilirdi pek iyi bir 8 değil. :)
8/10 -> klasik 8. Ne eksik ne fazla. :)
8+ /10 -> 9 verecek kadar çok sevemedim ama klasik 8'lik bölümlerin de üstündeydi, az farkla 9'u kaçırdı. :)

Kimseyi ilgilendirdiğini sanmıyorum ama yine de açıklama gereği duydum. :D

@destere @gundix123 @Çiğdem- @yatutarsa @sokak sanati @sürgünüm @cevaa @mrt-06 ve tek tek etiketlememin mümkün olmadığı tüm ortak dizi izlediğimiz kişiler. :D
ben dizilere hiçç puan vermedim aaa öyle bir kurarmı vardı cnm 😱😱😱

Kural yok ben kendim için yaptığım uygulamadan bahsediyorum. İsteyen verir puanı isteyen vermez. :):)
aaa tamam yen uygulama falan diyince öyle bir kural çıkardın sandım:F:F:F

onun yerine yıldız kullansana cnm * * * * * * * bu şekilde falan yanı buçukla uğraşmamış olursun bence :F:F:F

Yok ya ben hayatta o kadar ara veremem :D Son sezonu bile anca günde bir bölüm izledim onu da son dört bölüm maraton yapıp bitirdim. :D Tabii şimdi yokluğunu hissediyorum ama yeniden yeniden izlenebilecek bir dizi :D
Yokluğunu hissetmemen için yavaş yavaş izlemen lazım işe :D Neyse 3-4 ay geçsinde yaz tatilinde tekrar başlarsın :D

Bugün günlerden #thefollowing .:Z Uff @Forumdash 'da yok. Tek başıma izleyeceğim artık.:(

@MelankoliK sen izliyorm musun.(b)
@Çiğdem- @destere sizler izlemiyorsunuz dimi Joe ve Ryan'ı.:(
@BesaleT bırakmıştı.ss
@sürgünüm izlemiyor.
@OzaN 'da izlemez.
@cevaa 'da yok.
@mrt-06 'ya sormuyurum bile.
@yatutarsa izlese şaşardım.

Maşallah hepiniz izlemeyrek hevesimi kursağımda nırakmışsınız. Bence Fox şu sıralar yükselişteyken bir göz atmalısınız.:Z 2 sezonluk dizi. 15'er bölümden 30 bölüm. Her türlü sezon ortasında bana yetişirsiniz.:oley:

Umarım hemen biri üye olurdu dizinin konusunu açtırırz.:Z

@xemrexxx sen izlemelisin bence.:Z @Harunnn60 TWD ile yetinsin.:(

Bugün günlerden #thefollowing .:Z Uff @Forumdash 'da yok. Tek başıma izleyeceğim artık.:(

@BesaleT bırakmıştı.ss
@sürgünüm izlemiyor.
@OzaN 'da izlemez.
@cevaa 'da yok.

Maşallah hepiniz izlemeyrek hevesimi kursağımda nırakmışsınız. Bence Fox şu sıralar yükselişteyken bir göz atmalısınız.:Z 2 sezonluk dizi. 15'er bölümden 30 bölüm. Her türlü sezon ortasında bana yetişirsiniz.:oley:

Malesef izlemiyorum @sokak sanati :X

@BesaleT bırakmıştı.ss
@sürgünüm izlemiyor.
@OzaN 'da izlemez.
@cevaa 'da yok.

3.sezonu bugün başlıyor sanırım fantastik bir dizi gibi görünmüyor ama braz araştırdım herkes çok beğenmişler ilk bölümüne bakabilirim cw dizilerim topluca 3 er hafta aralara girdiler 17 marttan itibaren yeni bölümler gelicek ilk bölümünü beğenirsem bu boşlukta ilk 2 sezonunu bitirebilirim 30 bölüm azmış zaten bakalım ilk bölümü beğenirsem devam ederim 🙂🙂🙂

3.sezonu bugün başlıyor sanırım fantastik bir dizi gibi görünmüyor ama braz araştırdım herkes çok beğenmişler ilk bölümüne bakabilirim cw dizilerim topluca 3 er hafta aralara girdiler 17 marttan itibaren yeni bölümler gelicek ilk bölümünü beğenirsem bu boşlukta ilk 2 sezonunu bitirebilirim 30 bölüm azmış zaten bakalım ilk bölümü beğenirsem devam ederim 🙂🙂🙂

Çok sevindim.:bhr: Uffff süpersin Çiko yaaa.:oley: Bekliyorum. Zaten Forumdash sevmişti yani ortak diziniz baya var seversin bence.:Z

Çok sevindim.:bhr: Uffff süpersin Çiko yaaa.:oley: Bekliyorum. Zaten Forumdash sevmişti yani ortak diziniz baya var seversin bence.:Z
hhha ayy forumdasla tüm dizilerimiz ortaktı galiba yaa çünkü ben ne izliyorsam oda izliyordu
:F:F:F:F
konusu ilgimi çekti dizilerim 17 marttan öcne baslamıcak bu boşlukta bitirebilirim beğenirsem 🙂🙂🙂