Yabancı Dizi Genel Sohbet Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Meggie'yi harcanığınızı kabul ettin sonunda.

Viola itici değil ilk başlarda öyle ama duruşu ile tam emmylik.
Sen genç ve güzel değil diye öyle diyorsun.:/
Rick konusunda yanıldığını 5. sezonlarda göreceğiz ve göstereceğim şu 2. yarı başlasın.

Once Upon a Time için oy verenlerden biri benim. 1.5 sene izlediğim bir dizidir. Bence sen de seversin @destere Maleficent sevdiğine göre. Ondan çok daha iyidir.
izlemediğim için içeriğini bilmiyorum sadece @Çiğdem- için büyük bir sürpriz oldu tek iddialı olduğu alanda kıza kaybettirdiniz
))

izlemediğim için içeriğini bilmiyorum sadece @Çiğdem- için büyük bir sürpriz oldu tek iddialı olduğu alanda kıza kaybettirdiniz
))
Masalsı dizi CW fantastiklerinden çok daha iyidir her yönden.

O kategoride onlar çok bölündüler. Biri Arrow biri Flash, Supernatural falan derken aradan Once Upon a Time sızdı, iyi de olsa.

O kategorideki en iyi ikinci dizi de Supernatural bence ve o da ikinci oldu zaten.

rick i 5 sezondur izliyorum hala anlamadıysam kıymetini bundan sonra hiç anlamam zaten
benim TWD de favorilerim belli = maggie ve michonne dur .. değişmez

Bu arada bence Lauren Cohan'ın ödüllük hiçbir yanı yok aday bile olmamalıydı. Niye o kadar sevdiğinizi de anlayabilmiş değilim son sezonlarda çok az gözüküyor zaten.

Ben en çok Lauren cohan ödül alır dedim @destere filan destek olur dedik kız ödül alamadı

@sokak sanati
lauren cohan i yazmıştım zaten ama emilia clarke dan sonra

bu arada maisie williams da kazanmış @sürgünüm ordada şampiyonuz
)

Bu arada bence Lauren Cohan'ın ödüllük hiçbir yanı yok aday bile olmamalıydı. Niye o kadar sevdiğinizi de anlayabilmiş değilim son sezonlarda çok az gözüküyor zaten.
kızın güzelliği özelliği estetiği duruşu nezaketi herbirşeyi oscarlık ama işte emilia clarke araya girdi maalesef
)

rick i 5 sezondur izliyorum hala anlamadıysam kıymetini bundan sonra hiç anlamam zaten
benim TWD de favorilerim belli = maggie ve michonne dur .. değişmez

Ben her bölüm izlediğimizde pişman oluşlarını göreceğim.
Neyse Cüceyi antipatik bulduğum için böyle diyorumdur belki ama bilemiyorum yaa. Çoğunluk sevmiş benim için sıkıntı yok.

Kesinlikle dislika.ss
Her şeyiyle mükemmel bir oyuncu. Sadece güzelliği değil oyunculuğuda bence süper. Son bölüm kardeşinin öldüğü sahnede beni yıkmıştı.

ordada @Çiğdem- in işbilmezliği bu sonucu doğrurdu işte? kıza dedim ortak constantine de anlaşalım yoksa kaybedeceğiz bir türlü ikna olmadı gitti constantine i sona yazdı
bu sonucuda haketmiş oldu

@OzaN the walking dead bayan oyuncu mu kaldı ?
her gelen bayan oyuncuyu öldürdüler , tabikide Lauren Cohan destekleyecegiz

Hakedenler kazanmış herkesin 1-2 tane karşı çıkacağı olacaktır ama bu kadar kişinin oy kullandığı bir ortamda yüzde yüz aynı fikirde olmak mümkün değil. Birde senin gibi totoş diziler izleyen olunca daha da zor tabi.

bari biz bir yerden kaybetmişizde bir yerlerden kazanmışız @Çiğdem- in tek alanı vardı onun kaybını telafi edeceği hiçbirşey yok
)

ayrıca benim dizilerin hepsi kalite abidesi
bak ne izlediysem çoğu birinci kalanları ilk üçte
)

Sansa mansayi boşver şimdi
) sen şimdiden lobi faaliyetlerine başla
)))
gelecek sene arya büyüyüp çocuk oyunculuktan çıkacak ve en iyi drama kadın oyuncusu seçilecek şimdiden kulis faaliyetlerine başlayayım