8. 7 vermişler bence bu dizi kaçmaz gibi duruyorSite bile senden bıkmış ))
dizi hakkında yorum alalımyabancılar sana tekmeyi basmış demek ki keşke yerliler de yapsa
8. 7 vermişler bence bu dizi kaçmaz gibi duruyorSite bile senden bıkmış ))
dizi hakkında yorum alalımyabancılar sana tekmeyi basmış demek ki keşke yerliler de yapsa
9 un aşağısı kasımpaşa8. 7 vermişler bence bu dizi kaçmaz gibi duruyor
dizi hakkında yorum alalım
kasımpaşalar yerli olunca kaçırmıyorsun ama9 un aşağısı kasımpaşa
İzlemeyi düşündüğüm bir mini-dizi. Kadroda önemli oyuncular var. Yönetmen sevdiğim yönetmenlerden Tom Hooper. Yapımcılar arasında Tom Hanks var. (Çoğunluğu Olive Kitteridge yapımcı ekibi)burdaki etiketlemeler niye bana gelmiyor ?
John Adams diye mini dizi varmış, imdb puanıda bayağı yüksek ... dizi hakkındaki görüş ve önerilerinizi alalım @OzaN @sürgünüm @Forumdash ?
konu başlığını ne zaman açarsan ben izlemeye başlarımİzlemeyi düşündüğüm bir mini-dizi. Kadroda önemli oyuncular var. Yönetmen sevdiğim yönetmenlerden Tom Hooper. Yapımcılar arasında Tom Hanks var. (Çoğunluğu Olive Kitteridge yapımcı ekibi)
Anlaşıp başlayabiliriz bir ara. Her gün bir bölüm izlesek 1 haftada biter ama ortada bir gün boşluk da bırakmak lazım ki olur da geride kalırsak yakalayalım.
Ben sana bir sürü dizi önerdim ya onları izle birlikte başlarız yakında.konu başlığını ne zaman açarsan ben izlemeye başlarımzaten bu aralar boşluğa düştük tüm diziler ara verdi sıkıntıdayız, ilaç gibi gelecektir
tamam @sürgünüm le birlikte önce black mirror a bakacağız sonra master a bakıcağız masters of sex dizisini izleyeceğiz ? onlar bitince buna başlarız artıkBen sana bir sürü dizi önerdim ya onları izle birlikte başlarız yakında.
Tamam ben de ona göre şekillendiririm o zaman programımı.tamam @sürgünüm le birlikte önce black mirror a bakacağız sonra master a bakıcağız masters of sex dizisini izleyeceğiz ? onlar bitince buna başlarız artık
Yerli yabancı yoktur iyi ve kötü vardır hacı)))kasımpaşalar yerli olunca kaçırmıyorsun ama
Bir günde bir dizi mi )))İzlemeyi düşündüğüm bir mini-dizi. Kadroda önemli oyuncular var. Yönetmen sevdiğim yönetmenlerden Tom Hooper. Yapımcılar arasında Tom Hanks var. (Çoğunluğu Olive Kitteridge yapımcı ekibi)
Anlaşıp başlayabiliriz bir ara. Her gün bir bölüm izlesek 1 haftada biter ama ortada bir gün boşluk da bırakmak lazım ki olur da geride kalırsak yakalayalım.
Bir bölüm. Neresine takıldın anlamadım.Bir günde bir dizi mi )))
Dizi iyise bir günde bir sezon biter (bitiriyorum) tabi siz zorla izlediniz için normal)))Bir bölüm. Neresine takıldın anlamadım.
Biz normal izleyiciyiz. Bir günde bir dizi bitirmek dizinin mantığına aykırı bir durum bir kere.Dizi iyise bir günde bir sezon biter (bitiriyorum) tabi siz zorla izlediniz için normal)))
Çoğu türk böyle yapıyor ))Biz normal izleyiciyiz. Bir günde bir dizi bitirmek dizinin mantığına aykırı bir durum bir kere.
Gece konu açmanın yüzünden sadece 1 bölüm Black Mirror izleyebildim. Bugün ilk sezonu bitiririm. Gecede Masters of Sex veModern Family izleyeceğim.tamam @sürgünüm le birlikte önce black mirror a bakacağız sonra master a bakıcağız masters of sex dizisini izleyeceğiz ? onlar bitince buna başlarız artık
Çoğunluğa uymaya gerek yok.Çoğu türk böyle yapıyor ))
Ben dün üç dizi derken bu üç diziden bahsettiğini anlamadım Oz, The Wire ve Boardwalk Empire sandım o yüzden şaşırmıştım.Gece konu açmanın yüzünden sadece 1 bölüm Black Mirror izleyebildim. Bugün ilk sezonu bitiririm. Gecede Masters of Sex veModern Family izleyeceğim.
O dizileri hızlıca tüketmem Six Feet Under ve The Killing'te olduğu gibi yavaş yavaş izlerim. Yinede belli olmaz Game of Thrones'u iki haftada bitirmiştim.Çoğunluğa uymaya gerek yok.
Ben dün üç dizi derken bu üç diziden bahsettiğini anlamadım Oz, The Wire ve Boardwalk Empire sandım o yüzden şaşırmıştım.
Game of Thrones'ta yetişmek istiyordun galiba ama onlarda öyle bir sıkıntı yok.O dizileri hızlıca tüketmem Six Feet Under ve The Killing'te olduğu gibi yavaş yavaş izlerim. Yinede belli olmaz Game of Thrones'u iki haftada bitirmiştim.
black mirror un ilk sezonunu nasıl bitiriyorsun her bir bölüm 1 saatGece konu açmanın yüzünden sadece 1 bölüm Black Mirror izleyebildim. Bugün ilk sezonu bitiririm. Gecede Masters of Sex veModern Family izleyeceğim.
oz a başlasa @sürgünüm diğer dizileri bırakır buna yüzde yüz eminimÇoğunluğa uymaya gerek yok.
Ben dün üç dizi derken bu üç diziden bahsettiğini anlamadım Oz, The Wire ve Boardwalk Empire sandım o yüzden şaşırmıştım.
ahhhh kıyamam oyun oynayalım ozaman sıkılma sen1x3 . Bölüm
bu bölümde sıkıldım yine ilginç bir konu ? kıskançlık gibi doğal insani bir davranışın teknolojiyle yoğrulmuş bilim kurgu haline getirilmiş şekli, ama konu sıktı beni oyuncularıda sevmedim demekki teknolojiyle veya teknolojisiz kıskançlık ve şüphe her daim var olacakmış o zaman bunu ileri teknoloji ürünleriyle sunmanın ne manası var ?
hatta bence hafızayı teknolojiyle canlı tutmanın yan etkileride varmış sonunda vatandaş dayanamayıpdemekki anıları unutmak en iyisi ya da madem öyle bir alet olacak otomatikman kötüleri ömür boyu silsin sadece iyiler kalsınkulağının arkasındaki grain denen çip i söktü
hadi sundunuz bari bir önceki kıza benzer bir şey koysaydınız diziye? sıkılanlar kıza bakardı... öyle bir çabada göremedim
-------------------------------------
soru ? = yukardaki paragrafta konunun anlam bütünlüğünü bozan cümlecik hangisidir ?
cevap = tabiki doğru cevap son kıtadaki '' hadi sundunuz '' şeklinde başlayan cümledir o cümleciğin ortaya geçmesi ortadaki cümleciğinde sona geçmesi daha bir anlamlı olurdu
@Çiğdem- seni konuya bekleriz canım sıkıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?