Yabancı Dizi Genel Sohbet Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
burdaki etiketlemeler niye bana gelmiyor ?

John Adams diye mini dizi varmış, imdb puanıda bayağı yüksek ... dizi hakkındaki görüş ve önerilerinizi alalım @OzaN @sürgünüm @Forumdash ?
İzlemeyi düşündüğüm bir mini-dizi. Kadroda önemli oyuncular var. Yönetmen sevdiğim yönetmenlerden Tom Hooper. Yapımcılar arasında Tom Hanks var. (Çoğunluğu Olive Kitteridge yapımcı ekibi)

Anlaşıp başlayabiliriz bir ara. Her gün bir bölüm izlesek 1 haftada biter ama ortada bir gün boşluk da bırakmak lazım ki olur da geride kalırsak yakalayalım.

konu başlığını ne zaman açarsan ben izlemeye başlarım
zaten bu aralar boşluğa düştük tüm diziler ara verdi sıkıntıdayız, ilaç gibi gelecektir

Bir günde bir dizi mi )))

tamam @sürgünüm le birlikte önce black mirror a bakacağız sonra master a bakıcağız masters of sex dizisini izleyeceğiz ? onlar bitince buna başlarız artık
Gece konu açmanın yüzünden sadece 1 bölüm Black Mirror izleyebildim. Bugün ilk sezonu bitiririm. Gecede Masters of Sex veModern Family izleyeceğim.

Çoğunluğa uymaya gerek yok.

Ben dün üç dizi derken bu üç diziden bahsettiğini anlamadım Oz, The Wire ve Boardwalk Empire sandım o yüzden şaşırmıştım.
O dizileri hızlıca tüketmem Six Feet Under ve The Killing'te olduğu gibi yavaş yavaş izlerim. Yinede belli olmaz Game of Thrones'u iki haftada bitirmiştim.

Gece konu açmanın yüzünden sadece 1 bölüm Black Mirror izleyebildim. Bugün ilk sezonu bitiririm. Gecede Masters of Sex veModern Family izleyeceğim.
black mirror un ilk sezonunu nasıl bitiriyorsun her bir bölüm 1 saat
ben bugün anca ikinci bölümü izlerim

Çoğunluğa uymaya gerek yok.

Ben dün üç dizi derken bu üç diziden bahsettiğini anlamadım Oz, The Wire ve Boardwalk Empire sandım o yüzden şaşırmıştım.
oz a başlasa @sürgünüm diğer dizileri bırakır buna yüzde yüz eminim
oz dizisine başladığımda bitene kadar başka dizi aklıma gelmedi bile

ama the wire herkese göre olmayabilir? bana göre izlediğim en kaliteli dizilerden biri hatta en iyi üç içinde, ama tavsiye etsem 100 kişiye anca 10 kişi bitirir.. o tür dizilerden

ahhhh kıyamam oyun oynayalım ozaman sıkılma sen