Yabancı Dizi Genel Sohbet Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
burdaki etiketlemeler niye bana gelmiyor ?

John Adams diye mini dizi varmış, imdb puanıda bayağı yüksek ... dizi hakkındaki görüş ve önerilerinizi alalım @OzaN @sürgünüm @Forumdash ? :)
İzlemeyi düşündüğüm bir mini-dizi. Kadroda önemli oyuncular var. Yönetmen sevdiğim yönetmenlerden Tom Hooper. Yapımcılar arasında Tom Hanks var. (Çoğunluğu Olive Kitteridge yapımcı ekibi)

Anlaşıp başlayabiliriz bir ara. Her gün bir bölüm izlesek 1 haftada biter ama ortada bir gün boşluk da bırakmak lazım ki olur da geride kalırsak yakalayalım. :):)

İzlemeyi düşündüğüm bir mini-dizi. Kadroda önemli oyuncular var. Yönetmen sevdiğim yönetmenlerden Tom Hooper. Yapımcılar arasında Tom Hanks var. (Çoğunluğu Olive Kitteridge yapımcı ekibi)

Anlaşıp başlayabiliriz bir ara. Her gün bir bölüm izlesek 1 haftada biter ama ortada bir gün boşluk da bırakmak lazım ki olur da geride kalırsak yakalayalım. :):)
konu başlığını ne zaman açarsan ben izlemeye başlarım:) zaten bu aralar boşluğa düştük tüm diziler ara verdi sıkıntıdayız, ilaç gibi gelecektir :)

Bir günde bir dizi mi )))

tamam @sürgünüm le birlikte önce black mirror a bakacağız sonra master a bakıcağız masters of sex dizisini izleyeceğiz ? onlar bitince buna başlarız artık :)
Gece konu açmanın yüzünden sadece 1 bölüm Black Mirror izleyebildim. Bugün ilk sezonu bitiririm. Gecede Masters of Sex veModern Family izleyeceğim. :)

Çoğunluğa uymaya gerek yok. :):)

Ben dün üç dizi derken bu üç diziden bahsettiğini anlamadım Oz, The Wire ve Boardwalk Empire sandım o yüzden şaşırmıştım. :D
O dizileri hızlıca tüketmem Six Feet Under ve The Killing'te olduğu gibi yavaş yavaş izlerim. Yinede belli olmaz Game of Thrones'u iki haftada bitirmiştim. :)

Gece konu açmanın yüzünden sadece 1 bölüm Black Mirror izleyebildim. Bugün ilk sezonu bitiririm. Gecede Masters of Sex veModern Family izleyeceğim. :)
black mirror un ilk sezonunu nasıl bitiriyorsun her bir bölüm 1 saat :) ben bugün anca ikinci bölümü izlerim :)

Çoğunluğa uymaya gerek yok. :):)

Ben dün üç dizi derken bu üç diziden bahsettiğini anlamadım Oz, The Wire ve Boardwalk Empire sandım o yüzden şaşırmıştım. :D
oz a başlasa @sürgünüm diğer dizileri bırakır buna yüzde yüz eminim :) oz dizisine başladığımda bitene kadar başka dizi aklıma gelmedi bile:)
ama the wire herkese göre olmayabilir? bana göre izlediğim en kaliteli dizilerden biri hatta en iyi üç içinde, ama tavsiye etsem 100 kişiye anca 10 kişi bitirir.. o tür dizilerden :)

1x3 . Bölüm

bu bölümde sıkıldım yine ilginç bir konu ? kıskançlık gibi doğal insani bir davranışın teknolojiyle yoğrulmuş bilim kurgu haline getirilmiş şekli, ama konu sıktı beni oyuncularıda sevmedim demekki teknolojiyle veya teknolojisiz kıskançlık ve şüphe her daim var olacakmış o zaman bunu ileri teknoloji ürünleriyle sunmanın ne manası var ?
hatta bence hafızayı teknolojiyle canlı tutmanın yan etkileride varmış sonunda vatandaş dayanamayıp
kulağının arkasındaki grain denen çip i söktü
demekki anıları unutmak en iyisi ya da madem öyle bir alet olacak otomatikman kötüleri ömür boyu silsin sadece iyiler kalsın :)

hadi sundunuz bari bir önceki kıza benzer bir şey koysaydınız diziye? sıkılanlar kıza bakardı... öyle bir çabada göremedim :)

-------------------------------------
soru ? = yukardaki paragrafta konunun anlam bütünlüğünü bozan cümlecik hangisidir ? :)

cevap = tabiki doğru cevap son kıtadaki '' hadi sundunuz '' şeklinde başlayan cümledir o cümleciğin ortaya geçmesi ortadaki cümleciğinde sona geçmesi daha bir anlamlı olurdu :)

@Çiğdem- seni konuya bekleriz canım sıkıldı :Z:Z
ahhhh kıyamam oyun oynayalım ozaman sıkılma sen :F:F:F