boşu boşuna videoyu izlettirdin bize ortalık sap kaynıyor
şuna bak bir de hem senin hem @Çiğdem- in istedikleriyle dolu
boşu boşuna videoyu izlettirdin bize ortalık sap kaynıyor
bu güzel işte
şuna bak bir de hem senin hem @Çiğdem- in istedikleriyle dolu1:48 deki ikinize de hitap ediyor)))))))))))
iver o zatenbu güzel işte
36. saniyede ortada gözüken sarışın kadın margieri ye benzemiyormu
37.saniyede @Forumdash ın oklarına geçiyor oradaki pek benzemiyi margeryeyalan
bu dizide ne işi var ?
videonun devamına baktım gottaki marcıri ile alakası yok37.saniyede @Forumdash ın oklarına geçiyor oradaki pek benzemiyi margerye
margerynin şeyinden öyle görüyon yani baş döndürücü güzelliğindenvideonun devamına baktım gottaki marcıri ile alakası yok
Ben olsaydım bi kere Hayley'le roportaj yapardım bunla değilmargerynin şeyinden öyle görüyon yani baş döndürücü güzelliğinden
hayden varken dizide anasını-ablasını canlandıran kadınla raportaj yapmışlar @Forumdash ın oyunları bunlar hrp
Kim Arrow'a geçiyor?37.saniyede @Forumdash ın oklarına geçiyor oradaki pek benzemiyi margerye
arrow değil miydi o dziBen olsaydım bi kere Hayley'le roportaj yapardım bunla değilNashville'yi de bırakmamın sebebi nerdeyse bu kadındıHala izleyeceklerim arasında o dizi ama(7'de filan kalmiştim)
Kim Arrow'a geçiyor?
Natalie Dormer mi? Arrow'a geçti?arrow değil miydi o dzi
sein hayalini sormadım .ss got tan sonra görüntü arrowa geçmiyor mu?Natalie Dormer mi? Arrow'a geçti?Keşkeeeee
heeesein hayalini sormadım .ss got tan sonra görüntü arrowa geçmiyor mu?
pek bir ergenik olmuş zatenheeeSonra Outlander%60'ı benim diziler
şuu gemici çocuk dışındakıler hiç hoşş değil bence 🙂🙂
şuna bak bir de hem senin hem @Çiğdem- in istedikleriyle dolu1:48 deki ikinize de hitap ediyor)))))))))))
aaa buldu bunuyor hasbam .ssşuu gemici çocuk dışındakıler hiç hoşş değil bence 🙂🙂
Bu İngiliz dizilerinin bir ayarı yok galiba, Sherlock çok hızlı yinede bitirdim. Bu da çok yavaş, alışamadım İngiliz dizilerine o yüzden mesafeli yaklaşıyorum.
cnbc e de başlıyormuş 10 bölümcük@Çiğdem- sen bakma kraliçe olmak istyen bir sürü kadın var
@destere @Forumdash @sürgünüm
@BesaleT ile @primavera izlemişti sanırım
bu zaten tek sezonluk işti geçen yaz çıktı ve bittiBu İngiliz dizilerinin bir ayarı yok galiba, Sherlock çok hızlı yinede bitirdim. Bu da çok yavaş, alışamadım İngiliz dizilerine o yüzden mesafeli yaklaşıyorum.
Bu İngilizler dizi konusunda kafalarına göre takılıyorlar galiba, Sherlock'ta senede hatta 1.5 yılda 3 bölüm.bu zaten tek sezonluk işti geçen yaz çıktı ve bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?