CW'deki TWD yada buna benzemiyornerden buluyorsun böyle şeyleri senden başka bilen kimsede olmuyor
ben cw kanalındakı zombi dizisini bekliyorum o daha kaliteli olucak kesinlikle 🙂🙂
CW'deki TWD yada buna benzemiyornerden buluyorsun böyle şeyleri senden başka bilen kimsede olmuyor
ben cw kanalındakı zombi dizisini bekliyorum o daha kaliteli olucak kesinlikle 🙂🙂
aaa bu arada süpernatural ve the vampire diariesi izleyebiliceğim yeni bir site buldumCW'deki TWD yada buna benzemiyorO romantik komedi gibi bişey olacak. Hatta öyle bi film vardı geçen aylarda izlemiştim
under the dome fantastik sana hitap ediyor , neden bu kadar önyargılısınhayırr ikisinede bakmam 🙂🙂
yaratık falan yok ordaunder the dome fantastik sana hitap ediyor , neden bu kadar önyargılısın
yeni öğrendim sizden , lydia hemen rol kapmışlydia
çiğdem ilk bölümü izle benceyaratık falan yok ordaiçimde ısınmadı o diziye açıkcası 🙂🙂
Güzel bi diziye benziyor, bi şans versende beraber izlesekDuydum ama pek ilgimi çekmedi.
Sen izle, bana yeni komedi lazım değil şu an.Güzel bi diziye benziyor, bi şans versende beraber izlesek
İyi sen bilirsinSen izle, bana yeni komedi lazım değil şu an.
ben de konuştum utd için çiğdemle ama yok, canavar yok orada diyoryeni öğrendim sizden , lydia hemen rol kapmışdidem uzel sevinir şimdi
@destere @Forumdash @xemrexxx
çiğdem ilk bölümü izle bence
Galiba bitmiş ama emin değilim.
Galiba bitmiş ama emin değilim.
Olabilir, dizinin durumu karışık herhalde.Şimdi baktım da yeni sezon 2014 Sonbaharda çıkıcak filan yazıyordu
Olabilir, dizinin durumu karışık herhalde.
yaaa ne demezsin çatlıyorummm
çatlama seslerin bana ka geldi düşün teee karadenizden izmire ka geliyoryaaa ne demezsin çatlıyorummm
bende gelicem birgün merak etme sırf kafana oklavayı geçirmek içinçatlama seslerin bana ka geldi düşün teee karadenizden izmire ka geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?