evet 15 yıl yönetiyorBu oğlan gay ve ülkeye mi hakim oluyor anlamadım?
neyse senin elite deki oğlan da doktor dizisine başlamış artık izlersin
evet 15 yıl yönetiyorBu oğlan gay ve ülkeye mi hakim oluyor anlamadım?
Elite'yi bitireyim de önce sıra buna da gelir elbet.evet 15 yıl yönetiyorçocuğu olmadığı için 250 yıllık hanedanlık bitiyor bununla birlikte eeee işte senin gibi uçkuruna düşkün bu da
neyse senin elite deki oğlan da doktor dizisine başlamış artık izlersin
son sezonu senin için ibretlik elite in deElite'yi bitireyim de önce sıra buna da gelir elbet.
Beni de taşısın. .ssson sezonu senin için ibretlik elite in de
neyse bak Anjou senden iyi taşıyor kıyafetleri
Catherine teyzem oğluna yaklaştırmaz seniBeni de taşısın. .ss
Catherine daha beni tanımamış ayol.Catherine teyzem oğluna yaklaştırmaz senineyse sezon finalinde tüm tarikatçıları suçlu ilan edip gebertti , parisin tüm nehirleri dincilerin cesetleriyle dolu ;gözümde 1 numara kendisi şu ankeşke dirilip türkiyeye gelse@Dosi @Angelica @Zeyno @The_Erinch @Bully @Yakamoz-Asi @MasacRE @mrt-06 @RüzgarGülü
senin gibi kaç tanesi yok etti Catherine teyzemCatherine daha beni tanımamış ayol.
Gay çiftler varsa izlerim yoksa işim olmaz.senin gibi kaç tanesi yok etti Catherine teyzem
neyse gııı bak elite in yapımcısı yeni dizi yapıyormuş seneye, ilgini çekecek bir senaryo olacak gibison sezon gelen oğlan da var
https://twitter.com/x/status/1815673207069811125
Catherine teyzen muhakkak gelmeli Türkiye ye başımızdakine de aynısını yapsın kurtulalımCatherine teyzem oğluna yaklaştırmaz senineyse sezon finalinde tüm tarikatçıları suçlu ilan edip gebertti , parisin tüm nehirleri dincilerin cesetleriyle dolu ;gözümde 1 numara kendisi şu ankeşke dirilip türkiyeye gelse@Dosi @Angelica @Zeyno @The_Erinch @Bully @Yakamoz-Asi @MasacRE @mrt-06 @RüzgarGülü
İzledim güzel.Netflix'te 3 cisim problemi izleyen var mı? Sürekli karşıma çıkıyor. Göz atacağım şimdi sararsa devam ederim yorumlarim
Baktım biraz sonra kapatıp uyudum öyle kaldıİzledim güzel.İzlemeye değer kesinlikle.
Dizi film de konsantrasyon gerektiriyor. Reel hayatından, forumdan dolayı falan konsantre olamıyor olabilirsin. Ben forumda olmadığım dönem odaklı bir şekilde izlemiştim 3 Cisim Problemi’niBaktım biraz sonra kapatıp uyudum öyle kaldı
Dizi film izleme işi aşırı derecede karışık hep yarım yarım kalıyor
Bilmiyorum bende hiçbirinde düzen yok filmlerin ve dizilerin hepsi diğer herşey gibi yasyarımDizi film de konsantrasyon gerektiriyor. Reel hayatından, forumdan dolayı falan konsantre olamıyor olabilirsin. Ben forumda olmadığım dönem odaklı bir şekilde izlemiştim 3 Cisim Problemi’ni
Fair city de güzel diziNarcos güzel dizi. 5. Bölüm bitti 🔥
Onu izlemedim bilmiyorum.Fair city de güzel dizi
banada söylemiştide dizinin imdb si 2.7 di o yüzden izleyemedimOnu izlemedim bilmiyorum.
Keitlong demek bomba patlama demekbanada söylemiştide dizinin imdb si 2.7 di o yüzden izleyemedimyoksa keith long un tavsiyesine uyup izleyecektim diziyi
oysa devamlı yaşadığı aşk acılarından bahsediyor öyle bir geçmiş yaşanmışlıkları olan birinden ağlatan dramlar aşklar konulu senaryolar bekliyor insan , o ise habire polisiye yazıyor bomba patlatıyorKeitlong demek bomba patlama demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?