Yok izleyemem o diziyiBen de Battlestar Galactica'ya kullandım oyumu.
@Forumdash @Maskeli Fedai katılır mısınız etkinliğe siz?
The Wire etkinliği olmamişmiydi @bazinga
Yok izleyemem o diziyiBen de Battlestar Galactica'ya kullandım oyumu.
@Forumdash @Maskeli Fedai katılır mısınız etkinliğe siz?
Olmuştu şahsım ve ben izlemiştik diziyi.Yok izleyemem o diziyiDizilere başladiğim yıllarda bile elim gitmedi. Uzay dizisi diyeSenin de izleyeceğine pek ümidimyok ya neyse
Beğendiniz mi ikiniz deOlmuştu şahsım ve ben izlemiştik diziyi.
İlk sezon bitti işte devamını da belki bu seferki etkinlikte getirim diyordum.Beğendiniz mi ikiniz de
Şart mıymış bu?Ekli dosyayı görüntüle 77896
"Battlestar Galactica" dizisine başlamadan önce 2003 yılında yayınlanan 2 bölümlük mini dizi var, öncelikli olarak bu diziden başlamak gerekiyor 4 sezonluk diziye geçmeden önce. Dizi seçilirse eğer, mini diziyle birlikte başlayacağız.
@bazinga, @MEnes, @Sherlock, @MasacRE, @Tolstoyevski.
Ekli dosyayı görüntüle 77896
"Battlestar Galactica" dizisine başlamadan önce 2003 yılında yayınlanan 2 bölümlük mini dizi var, öncelikli olarak bu diziden başlamak gerekiyor 4 sezonluk diziye geçmeden önce. Dizi seçilirse eğer, mini diziyle birlikte başlayacağız.
Bağlantılı olduğu için şart. Hatta o da kesmiyor, bunun filmi de var. Bir yerden kesip, filmini izlememiz gerekecek. O da kesmiyor, sırayla gidersek bir oradan bir buradan gitmemiz gerekecek. Yani o kadar da basit değil gidişat. Star Wars gibi yani, hani onda da kronolojik biçimde gidersin ya böyle anlamlı bir bütün oluşturmak için, bu da öyle. Çok değişik bir şey.Şart mıymış bu?
Seçilmese daha iyiydi. Daldan dala atlayacağız gibi görünüyor. Önce mini dizi, sonra diziye geçiş, dizinin sezonlarında da filme geçiş. Uzun bir süreç yani. İşimiz iş. Biraz karmaşık geldi bana.Dün bizlere bu nadide eseri öneren Utku beyciğim bu konuda beni ve adaşımı aydınlatmıştı, muhtemelen bu nadide dizi seçileceği için izleriz artık yapacak bir şey yok.
Neyse bir mini diziyi izleyelim de. İlerisi için sonra dertleniriz.Bağlantılı olduğu için şart. Hatta o da kesmiyor, bunun filmi de var. Bir yerden kesip, filmini izlememiz gerekecek. O da kesmiyor, sırayla gidersek bir oradan bir buradan gitmemiz gerekecek. Yani o kadar da basit değil gidişat. Star Wars gibi yani, hani onda da kronolojik biçimde gidersin ya böyle anlamlı bir bütün oluşturmak için, bu da öyle. Çok değişik bir şey.
Seçilmese daha iyiydi. Daldan dala atlayacağız gibi görünüyor. Önce mini dizi, sonra diziye geçiş, dizinin sezonlarında da filme geçiş. Uzun bir süreç yani. İşimiz iş. Biraz karmaşık geldi bana.
Aynen, mini dizi ile giriş yapalım. Daha sonra beğenirsek devamını getiririz. İki bölüm şans, dördüncü sezonda biter.Neyse bir mini diziyi izleyelim de. İlerisi için sonra dertleniriz.
Bağlantılı olduğu için şart. Hatta o da kesmiyor, bunun filmi de var. Bir yerden kesip, filmini izlememiz gerekecek. O da kesmiyor, sırayla gidersek bir oradan bir buradan gitmemiz gerekecek. Yani o kadar da basit değil gidişat. Star Wars gibi yani, hani onda da kronolojik biçimde gidersin ya böyle anlamlı bir bütün oluşturmak için, bu da öyle. Çok değişik bir şey.
Seçilmese daha iyiydi. Daldan dala atlayacağız gibi görünüyor. Önce mini dizi, sonra diziye geçiş, dizinin sezonlarında da filme geçiş. Uzun bir süreç yani. İşimiz iş. Biraz karmaşık geldi bana.
The Wire tekrara girerdi, izlemesek de olur aslında ama Mad Men olurdu. Sanırım o da herkese hitap etmiyor. Başka alternatif eklesek, işin içinden çıkamazdık belki de ama bilim kurguya yem olduk.Filmi olduğunu unutmuşum, ne güzel The Wire'ı izleyecektik...
The Wire tekrara girerdi, izlemesek de olur aslında ama Mad Men olurdu. Sanırım o da herkese hitap etmiyor. Başka alternatif eklesek, işin içinden çıkamazdık belki de ama bilim kurguya yem olduk.
Yok ben kesin izleyeceğim, kararlıyımYok izleyemem o diziyiDizilere başladiğim yıllarda bile elim gitmedi. Uzay dizisi diyeSenin de izleyeceğine pek ümidimyok ya neyse
En son OZARK izlicem diyordunYok ben kesin izleyeceğim, kararlıyım
Ekli dosyayı görüntüle 77896
Şart mıymış bu?
Bu dizinin birçok yan ürünü varmış gerçekten, ben de dün fark ettim bu kadarını bilmiyordumDün bizlere bu nadide eseri öneren Utku beyciğim bu konuda beni ve adaşımı aydınlatmıştı, muhtemelen bu nadide dizi seçileceği için izleriz artık yapacak bir şey yok.
Onu izliyorum zaten de yorumlamaya üşendimEn son OZARK izlicem diyordun
Bitmedi mi halaOnu izliyorum zaten de yorumlamaya üşendim
Bitmedi mi halaEn son eş zamanlı gidiyorduk @bazinga @Tolstoyevski ve @Sherlock la ama onlar 6.bölümden sonra saldılar galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?