mevlana mıyım ben gel ne olursan gel diyeyim olumluysan gel .ss bu konuda gayet olumsuzsun pis.ssNiye çağirdin hasbam
mevlana mıyım ben gel ne olursan gel diyeyim olumluysan gel .ss bu konuda gayet olumsuzsun pis.ss
ağır hakaret 5 pointti senden kurtulmanın yarısını başarıcam
Sen 10 dk da bıraktıysan ben 5 dk bile izleyemem ki.size Zoo diye bir diziyi önereyim @Forumdash @xemrexxx @Doğu @MEnes
muhteşem bir dizi ben ilk 10 dakikasına zor tahammül ettim ama siz seveceksinizdir
afrikada hayvanlar ayaklanıp insanlara karşı saldırıya geçiyor başarsalar bizi hayvanat bahçesine koyup kendileri şehirlerde oturacaklar öyle değişik bir konusu var ) sarmadı pek belki sen seversin )Sen 10 dk da bıraktıysan ben 5 dk bile izleyemem ki.
Kalsın sevemedim. Zaten Vikings ve Outlander başlayacağım filmleri bitirince o yetmez mi. Yeni macera lazım değil şuan.afrikada hayvanlar ayaklanıp insanlara karşı saldırıya geçiyor başarsalar bizi hayvanat bahçesine koyup kendileri şehirlerde oturacaklar öyle değişik bir konusu var ) sarmadı pek belki sen seversin )
Yeni dizi arıyacak ve izleyecek vaktin varsa neden outlandera başlamadın hala? Sıkıldıysan itiraf et ben de ne zaman başlayacan diye sık boğaz etmimsize Zoo diye bir diziyi önereyim @Forumdash @xemrexxx @Doğu @MEnes
muhteşem bir dizi ben ilk 10 dakikasına zor tahammül ettim ama siz seveceksinizdir
CBS'nin klasik düşük bütçeli yazlık dizisi))size Zoo diye bir diziyi önereyim @Forumdash @xemrexxx @Doğu @MEnes
demek soyunan yok dizidesize Zoo diye bir diziyi önereyim @Forumdash @xemrexxx @Doğu @MEnes
bu lafı diyeceğini bildiğim için donanımlı geldim ikinci sezon ilk bölümü izledim outlander ın yorumum az sonraYeni dizi arıyacak ve izleyecek vaktin varsa neden outlandera başlamadın hala? Sıkıldıysan itiraf et ben de ne zaman başlayacan diye sık boğaz etmim
ismi ilginç gelmişti hayvanlar alemi falan oysa olay değişikmiş hayvanlar aleminden maymunlar cehennemi konusu yaratmaya çalışmışlarCBS'nin klasik düşük bütçeli yazlık dizisi))
Ne bekliyordun)))
ilk on dakikada terkettimde bir kadın vardı aslında tam göstermedi kendinide bir kaç kelime sarfetmişti civelek bişeydidemek soyunan yok dizide
Bu diziyi bencede izleyin..ikinci sezonu Haziran'da başlıyor.diziyi eleştirecek noktalar tabiki bulunuyor..bazı bölümleri aşırı durgun olsada dizinin konusu çok farklı ayrıca ilgi çekici olmaya yetiyor..bence izleyici için iyi bir dizisize Zoo diye bir diziyi önereyim @Forumdash @xemrexxx @Doğu @MEnes
Diziyi bazı diZiler ile karşılaştırınca biraz onlara oranla daha az dikkat çekebilir bir dizi ama iyi bir dizi aslındaCBS'nin klasik düşük bütçeli yazlık dizisi))
Ne bekliyordun)))
Bu diziyi bencede izleyin..ikinci sezonu Haziran'da başlıyor.diziyi eleştirecek noktalar tabiki bulunuyor..bazı bölümleri aşırı durgun olsada dizinin konusu çok farklı ayrıca ilgi çekici olmaya yetiyor..bence izleyici için iyi bir dizi
Ben avatar the last airbender çizgi dizisine başladım, hami bazen bir çizgi dizi izlersin ama her hafta konu farklı olur sırf eğlenmek için gibi. ama bu dizidd cidden bir konu var ve sanki karakterler gerçekmiş gibi yaşıyorum, çok beğendim ,
İmdb puan'ı ; 9,2
Benim puan'ım ; 9,6 (küsüratlı vereyimde mantıklı bir tahmin gibi olsun