Yabancı Dizi Önerileri

mevlana mıyım ben gel ne olursan gel diyeyim olumluysan gel .ss bu konuda gayet olumsuzsun pis.ss
giphy.gif

Sen 10 dk da bıraktıysan ben 5 dk bile izleyemem ki. :)
afrikada hayvanlar ayaklanıp insanlara karşı saldırıya geçiyor :) başarsalar bizi hayvanat bahçesine koyup kendileri şehirlerde oturacaklar öyle değişik bir konusu var :)) sarmadı pek belki sen seversin :))

afrikada hayvanlar ayaklanıp insanlara karşı saldırıya geçiyor :) başarsalar bizi hayvanat bahçesine koyup kendileri şehirlerde oturacaklar öyle değişik bir konusu var :)) sarmadı pek belki sen seversin :))
Kalsın sevemedim. :) Zaten Vikings ve Outlander başlayacağım filmleri bitirince o yetmez mi. :) Yeni macera lazım değil şuan. :)

Yeni dizi arıyacak ve izleyecek vaktin varsa neden outlandera başlamadın hala? Sıkıldıysan itiraf et:X ben de ne zaman başlayacan diye sık boğaz etmim:X
bu lafı diyeceğini bildiğim için donanımlı geldim :) ikinci sezon ilk bölümü izledim outlander ın yorumum az sonra :)

CBS'nin klasik düşük bütçeli yazlık dizisi))
Ne bekliyordun)))
ismi ilginç gelmişti hayvanlar alemi falan :) oysa olay değişikmiş :) hayvanlar aleminden maymunlar cehennemi konusu yaratmaya çalışmışlar :)

demek soyunan yok dizide :F
ilk on dakikada terkettimde bir kadın vardı aslında tam göstermedi kendinide bir kaç kelime sarfetmişti civelek bişeydi :)

size Zoo diye bir diziyi önereyim @Forumdash @xemrexxx @Doğu @MEnes

muhteşem bir dizi ben ilk 10 dakikasına zor tahammül ettim ama siz seveceksinizdir :)
Bu diziyi bencede izleyin..ikinci sezonu Haziran'da başlıyor.diziyi eleştirecek noktalar tabiki bulunuyor..bazı bölümleri aşırı durgun olsada dizinin konusu çok farklı ayrıca ilgi çekici olmaya yetiyor..bence izleyici için iyi bir dizi:)

Bu diziyi bencede izleyin..ikinci sezonu Haziran'da başlıyor.diziyi eleştirecek noktalar tabiki bulunuyor..bazı bölümleri aşırı durgun olsada dizinin konusu çok farklı ayrıca ilgi çekici olmaya yetiyor..bence izleyici için iyi bir dizi:)

ilk on dakikasına baktım belki devam etsem beğenebilirdimde biraz erken kaçtım sanırım :) neyse yazın tekrar denerim :)

@OzaN Ricky Gervais'in Extras diye bir dizisi var 13 bölümlük. Onu izleyeceğim bu hafta. Sen izlemiş miydin?

Ben avatar the last airbender çizgi dizisine başladım, hami bazen bir çizgi dizi izlersin ama her hafta konu farklı olur sırf eğlenmek için gibi. ama bu dizidd cidden bir konu var ve sanki karakterler gerçekmiş gibi yaşıyorum, çok beğendim ,
İmdb puan'ı ; 9,2
Benim puan'ım ; 9,6 (küsüratlı vereyimde mantıklı bir tahmin gibi olsun :)

Ben avatar the last airbender çizgi dizisine başladım, hami bazen bir çizgi dizi izlersin ama her hafta konu farklı olur sırf eğlenmek için gibi. ama bu dizidd cidden bir konu var ve sanki karakterler gerçekmiş gibi yaşıyorum, çok beğendim ,
İmdb puan'ı ; 9,2
Benim puan'ım ; 9,6 (küsüratlı vereyimde mantıklı bir tahmin gibi olsun :)

Efsane dizidir, modern bir destan adeta. Her bölümünden inanılmaz zevk alıyordum, özledim gerçekten. :)

Yip Yip