Yaşam Yağmurlu ve Kapalı Havayı Seven İnsan

Hoşbulduk
Görmeyeli dilin çözülmüş baya dişi sıvacı olmuşsun @destere ile uyumunuz gözüme çarptı hemen

O zaman geri gideyim ben
Seni sadece survivor zamanlarında mı tanıyacağız olmaz öyle şey
ben gecen hafta rekor kirdim en cok torum yazarak.
en sonki itiraf sayfasinda kendimi tanittim artik
ben gece girmelerini azalttim ama gunluk sayfadayim. bu hafta frene bastim aslinda bakalim yarin görecegiz nekadar basardim.
evet ya eskiden sadece survivor zamanlari girerdim ve diger gunler haftada 1 yada iki kere girerdim.

Bakamadım o konuya. Normalde banlıyken foruma girerdim arada ama bu sefer giremedim dedem vefat etti hiç vaktim yoktu. Son 4-5 gündür boştum sadece.

Bakamadım o konuya. Normalde banlıyken foruma girerdim arada ama bu sefer giremedim dedem vefat etti hiç vaktim yoktu. Son 4-5 gündür boştum sadece.
basin sagolsun
bende gecen sene kaybettim 2 aile bireyini. acini anliyorum

günleriniz uzun ama sıcak değil sadece aydınlanıyorsunuz, ısındığınız söylenemez

bak burdada güneş batmıyormuş bir ay boyu ama o uzaklıktan kime ne faydası var

günleriniz uzun ama sıcak değil sadece aydınlanıyorsunuz, ısındığınız söylenemez

bak burdada güneş batmıyormuş bir ay boyu ama o uzaklıktan kime ne faydası var

yo sicak. bu sene turkiyeden döndugumde bir sure serin gecti ama sonra rekoru yasadik. özellikle kurban bayrami haftasi ayni turkiye sicakligini yasadik. simdi burayi övmeyecem cunku turkiyeyi daha cok seviyorum. cok sicaklari sevmesemde soguk olmasindan daha iyi

sevmiyorsunuz da mecbursunuz sevmeye
sevmeyipte ne yapacaksınız başka yere kaçacak haliniz yok istesenizde istemesenizde bir şekilde yağıyor yağmur

30 dereceye ulaştığı oldumu hiç ? sanmıyorum 25 dereceden sonrasını pek göremiyorsunuzdur o da en üst sınırdır

görduk görduk.bide Mayis ayiydi. trenle bir sehire gitmistim trende acayip sicakti. kalimasi calismiyordu. yazinda birkac kere bu dereceleri buldu. yanliz bizim buranin30 derecesi turkiyenin 40 derecesi gibi.
artik iklim acayip degismis. gecen biraz kar yagdi buraya 2 gunde yok oldu. suan kupkuru arti derecelerde hava. halbuki 15 sene falan önce ekim ayinda kar yagardi hep. hafizam cok iyidir, 2011 yilinin sonunda kar görmedik ilk karimiz 20 ocak 2012de yagmisti ve 1 ay yerde kalmisti sonra kar görmedik o sene

tam olarak oraları bilmiyorumda bulunduğu yerin enlemini gözönüne alınca devamlı kar yağması gerekiyordu ya da yağmur tabiki en iyisini orda yaşayanlar bilir bizim bilgimiz coğrafya dersinden öğrendiğimiz kadar

birde isveçin daha doğrusu iskandinav ülkelerinin gölleri bayağı çoktu hatta br ara düşünüyordum burda insanlar bir yerden bir yere giderken zıplaya zıplayamı gidiyor
nerdeyse santimetrekareye bir göl düşüyor gibiydi
)

bu sehirde baya göl var evet
denizde var burda. Bogucu havamiz karadeniz havasi gibi.
yagmurlar bitmez bizde. bazen 2 gun boyunca araliksiz hic dinmeden yagmur yagdigida oluyor.

bu sehirde baya göl var evet
denizde var burda. Bogucu havamiz karadeniz havasi gibi.
yagmurlar bitmez bizde. bazen 2 gun boyunca araliksiz hic dinmeden yagmur yagdigida oluyor.
şehrin içinde kayıkla falan dolaşmıyorsunuz sanırım ? heralde haritada o kadar sık görünüyor yoksa en azından bir koşma mesafesi kadar kara parçası vardır her göl arasında ?

Hoşbulduk
Görmeyeli dilin çözülmüş baya dişi sıvacı olmuşsun @destere ile uyumunuz gözüme çarptı hemen
öyle bir tarafım var kızlar bana aşık ama ben yüz vermiyorum tabiki
)

bastigimiz topraklar var. bazi yerlerded3 kanallar var
kayika gerek yok bizim burda ama sehir turu icin turistleri su yoluylada gezdiriyorlar. bide bölgeden baska bir bolgelere su yolundanda gittigimiz oluyor

bastigimiz topraklar var. bazi yerlerded3 kanallar var
kayika gerek yok bizim burda ama sehir turu icin turistleri su yoluylada gezdiriyorlar. bide bölgeden baska bir bolgelere su yolundanda gittigimiz oluyor
evet çoğu göl gibi gözüken yerle denizle bağlantılı sanırım
valla umarım hepsinde köprü vardır yoksa bir yerden bir yere gitmek için insanın başı döner birde ıslaklık pis bişey pek sevmem
şöyle uçsuz bucaksız kara parçası olmalı insanın ayağı yere sağlam basmalı göllerle pek aram yok
burdan(yani istanbuldan) ankaraya giderken ya bir yada iki göl görüyoruz mesela ama sizde durum farklı nereye baksan düşecekmişsin hissiyle yaşıyorsunuz

Ne zaman hava durumu muhabbeti dönse bu tarifi söylerim. Yağmurlu ve kapalı hava... Bu yüzden Londra'da yaşamak istemişimdir hep.

Yağmurlu kapalı hava çok çok iyi bu havalarda içim açılıyor iklimi bu şekilde olan bir ortamda yaşamak iyi olurdu

Son düzenleme:
Yağmurlu kapalı hava çok çok iyi bu havalarda içim açılıyor iklimi bu şekilde olan bir ortamda yaşamak iyi olurdu

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
seni böyle bilmezdim

ah buradaki eski yazılarıma baktım da ne günlermiş

taaa eskiden beri @Doğu nun yorumlarını seviyormuşum