Tzira
Emekli
- Reaksiyon puanı
- 2,718
- Puanı
- 280
Tüm yarışmacıları bilmiyorum bile.Favorilerin kimler peki?
Tüm yarışmacıları bilmiyorum bile.Favorilerin kimler peki?
Aslında 2. sezon olması durumunda Engin Günaydın ile yarışmayı istemiştim, ama @mrt-06 benden önce davranmış. Favoriler konusunda hemfikir sayılırız en azından.Tüm yarışmacıları bilmiyorum bile.Bildiklerimden işte Engin Günaydın, Binnur Kaya, Beren Saat şu an iyi gözüken isimler, Hazal Kaya da aynı şekilde. Gerçi Engin Günaydın ile Binnur Kaya'nın rakip olması pek olmamış ama olsun.
Oo iyiymiş ben ihtimal vermemiştim o yüzden bakmadım. Sağol.Youtube'da Bir Demet Tiyatro'nun 90'lardaki bütün bölümleri var, gayet iyi kaliteleri.
o9 yarışmacı bir kere@xemrexxx at şu kızı cürinden yaa.😡 @Çiğdem- kıskançlıktan adaletli olamayacak gibi geliyor bana.ss
Aynen. Kraliçe döktümmüş.@EFE UYSAL
Jüri olmakta iyi.Kimle katılmayı düşünüyordun.
Music Survivor fazlasıyla yetiyor bana.
biz de mi oy vercez totoş?o9 yarışmacı bir kere
ay ne dırdır etmişsiniz be @Çiğdem- @denizz19 @Tzira @mrt-06
@harzemliişah 5.cüri oldu@Bully ve @Mr.At tüm sahnelerini hafta sırasına göre gönderdi diğer yarışmacılardan da aynı hızı bekliyoruz
son cüri üyemiz @adımutlulukk olnuştur@Çiğdem- @ozgur2113 @denizz19 @Bully @yatutarsa @Mr.At @Billy Kane @mrt-06 @sokak sanati @Tzira cüri kadromuz tamamlandı performanslar beklenişyor
puanlama nasıl olacak la?yok sizi süs olarak aldık
cürilerin 2xpuanlama nasıl olacak la?
1-10 arası mı verecez?cürilerin 2x
yarışmacıların 1x
elenen yarışmacıların 0.5x
Melun videoları birleştirmekte sorun olursa @harzemliişah'a sor bilir.cürilerin 2x
yarışmacıların 1x
elenen yarışmacıların 0.5x
13 ten 1 e doğru1-10 arası mı verecez?
birleştirmesem olmaz mıMelun videoları birleştirmekte sorun olursa @harzemliişah'a sor bilir.
Sen bilirsin meluncan, sen sunucu melununnn tekisin senden herşey beklenir.13 ten 1 e doğru
birleştirmesem olmaz mı
bu arada @sokak sanati çalışmalara başladı beroş olmazsa gönlüm meryoş kazansın diyor bana yaranmaya ç.alışıyor melunSen bilirsin meluncan, sen sunucu melununnn tekisin senden herşey beklenir.
Vayss panpişime bak sen uyanık.bu arada @sokak sanati çalışmalara başladı beroş olmazsa gönlüm meryoş kazansın diyor bana yaranmaya ç.alışıyor melun@mrt-06
haftaya çarşamba ya da perşembe :ÇDYarışma ne zaman başlayacak?
Derler ki, güneş belirdikten sonra yıldızlara bakıp yön tayin edilmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?