Yıldızlar Yarışıyor Kuralları

Favorilerin kimler peki? :X
Tüm yarışmacıları bilmiyorum bile. :D Bildiklerimden işte Engin Günaydın, Binnur Kaya, Beren Saat şu an iyi gözüken isimler, Hazal Kaya da aynı şekilde. Gerçi Engin Günaydın ile Binnur Kaya'nın rakip olması pek olmamış ama olsun. :D

Tüm yarışmacıları bilmiyorum bile. :D Bildiklerimden işte Engin Günaydın, Binnur Kaya, Beren Saat şu an iyi gözüken isimler, Hazal Kaya da aynı şekilde. Gerçi Engin Günaydın ile Binnur Kaya'nın rakip olması pek olmamış ama olsun. :D
Aslında 2. sezon olması durumunda Engin Günaydın ile yarışmayı istemiştim, ama @mrt-06 benden önce davranmış. Favoriler konusunda hemfikir sayılırız en azından. :D

Son düzenleme:
@xemrexxx at şu kızı cürinden yaa.😡 @Çiğdem- kıskançlıktan adaletli olamayacak gibi geliyor bana.ss

Aynen. Kraliçe döktümmüş.:bhr: @EFE UYSAL

Jüri olmakta iyi.:Z Kimle katılmayı düşünüyordun.:D
o9 yarışmacı bir kere :F

ay ne dırdır etmişsiniz be @Çiğdem- @denizz19 @Tzira @mrt-06 :X

@harzemliişah 5.cüri oldu :D @Bully ve @Mr.At tüm sahnelerini hafta sırasına göre gönderdi diğer yarışmacılardan da aynı hızı bekliyoruz:X

son cüri üyemiz @adımutlulukk olnuştur :X @Çiğdem- @ozgur2113 @denizz19 @Bully @yatutarsa @Mr.At @Billy Kane @mrt-06 @sokak sanati @Tzira cüri kadromuz tamamlandı performanslar beklenişyor :D

Son düzenleme:
Burhan&Makbule Sahnesi.

Kopmanız garanti özellikle son kısımlar. :F

Öleceğini zanneden Burhan Altıntop içinde kalan her şeyi yapar ve Makbule'den kendisini aldattığı için intikam alır. :A

o9 yarışmacı bir kere :F

ay ne dırdır etmişsiniz be @Çiğdem- @denizz19 @Tzira @mrt-06 :X

@harzemliişah 5.cüri oldu :D @Bully ve @Mr.At tüm sahnelerini hafta sırasına göre gönderdi diğer yarışmacılardan da aynı hızı bekliyoruz:X

son cüri üyemiz @adımutlulukk olnuştur :X @Çiğdem- @ozgur2113 @denizz19 @Bully @yatutarsa @Mr.At @Billy Kane @mrt-06 @sokak sanati @Tzira cüri kadromuz tamamlandı performanslar beklenişyor :D
biz de mi oy vercez totoş?

Yarışma ne zaman başlayacak?

Derler ki, güneş belirdikten sonra yıldızlara bakıp yön tayin edilmez.