ezeldeki sahneleriyle finali hedefliyorum inş tabi@Çiğdem- Baris Falay mi.ss İyi oyuncu secmissin. Beren'in kadınlıgini ve vahsiligini izleme sadece oyuncu olarak bak.
Bende jüriyim canısı.Evet Ağırlıklı Aşkı Memnu olacak ama Fatmagül'dende aralarà serpecegim 1-2 sahne. @mrt-06
ezelde öyle oynamıştı elimde çok geniş bir havuz var mecezir izlemedimki ben zaten ezel dizisi varken başka dizilerle riske giremem büyük ihtimal ezel dizisinden yürüyecez kenan barış ikilisine güvenip
Çok iyi sahne tam puanlık aslında bende katılcaktım ama son anda iş olmadı.Hadi yaa. @xemrexxx bana çalışmış full. Çiğdem hariç tabi.ss
Sen seviyordun dimi Beren'i mi. Üstte paylaştığım sahne nasıl.
Cansel Elçin ya da Engin Altan olabilirdi.@xemrexxx at şu kızı cürinden yaa.😡 @Çiğdem- kıskançlıktan adaletli olamayacak gibi geliyor bana.ss
Aynen. Kraliçe döktümmüş. @EFE UYSAL
Jüri olmakta iyi. Kimle katılmayı düşünüyordun.
Neresi vasat la ikiside çok iyi oyuncular kıskanma 1 veririm yoksa.İyi ki katılmamışsın. İkiside vasat. @EFE UYSAL
ayy juri değilim ben bee yarışmacıyım@xemrexxx at şu kızı cürinden yaa.😡 @Çiğdem- kıskançlıktan adaletli olamayacak gibi geliyor bana.ss
Aynen. Kraliçe döktümmüş. @EFE UYSAL
Jüri olmakta iyi. Kimle katılmayı düşünüyordun.
Teşekkürler gerçekten. Ben de çok isterdim ama ağustostan itibaren şehir dışında olacağım ve büyük ihtimalla internete erişim sorunum olacağı için maalesef katılamayacağım.
Demi orada da vardı unuttum, yanlız Avrupa Yakası'nın bile videoları kalite olarak berbat Bir Demek Tiyatro'nunkini düşünemiyorum.@mrt-06 Engin Günaydın için Bir Demet Tiyatro'dan da sahneler koy, bugünlere oradaki rolü sayesinde gelmişti.
Demi orada da vardı unuttum, yanlız Avrupa Yakası'nın bile videoları kalite olarak berbat Bir Demek Tiyatro'nunkini düşünemiyorum.
8 yıllık video gördüm, 144p.
Favorilerin kimler peki?Youtube'da Bir Demet Tiyatro'nun 90'lardaki bütün bölümleri var, gayet iyi kaliteleri.