ha oldu 3-4 kişi aynı sahneyi seçsin garanti point alsınSeçsinler nolacak hem daha az video izlemiş oluruz böylece melun.
olmazaynı anda kullanalım ne olucak kikuzey guneyde de var
ha oldu 3-4 kişi aynı sahneyi seçsin garanti point alsınSeçsinler nolacak hem daha az video izlemiş oluruz böylece melun.
olmazaynı anda kullanalım ne olucak kikuzey guneyde de var
Demedim öyle bir şeyha oldu 3-4 kişi aynı sahneyi seçsin garanti point alsınneyse bu arada @yatutarsa ya mehmet günsuru seç dedim ben onun oyunculuğuna güvenmiyom seçmem dedi
olmaz
Garanti point olacağı nerden belli belki Beren'le karşılıklı sahnede Hazal kötü oynamıştır.ha oldu 3-4 kişi aynı sahneyi seçsin garanti point alsınneyse bu arada @yatutarsa ya mehmet günsuru seç dedim ben onun oyunculuğuna güvenmiyom seçmem dedi
olmaz
sonuçta seçmedin demek ki güvenmeyion darbeciyeDemedim öyle bir şeyOf senin Hürrem de böyle çarpıtmaları çok severdi
Buna ihtimal vererek beni yıktın şuan.......Garanti point olacağı nerden belli belki Beren'le karşılıklı sahnede Hazal kötü oynamıştır.
Yok artık doğru mu bu @yatutarsa. ss
ayol bir düşünsene aşk ı memnu sezon finali sahnesine kim düşük verirGaranti point olacağı nerden belli belki Beren'le karşılıklı sahnede Hazal kötü oynamıştır.
Yok artık doğru mu bu @yatutarsa. ss
Ona güveniyorum da kendime güvenmiyorum bensonuçta seçmedin demek ki güvenmeyion darbeciye
Uykum da geldi zaten bir anlık boşluğa düşüp dış mihrakların oyununa geldim özür dilerim....Buna ihtimal vererek beni yıktın şuan.......
@Çiğdem- Vadici değil mi o düşük verir.ayol bir düşünsene aşk ı memnu sezon finali sahnesine kim düşük verir
Estağfurullah... Dikkat edelim bu dış dış mihraklaraUykum da geldi zaten bir anlık boşluğa düşüp dış mihrakların oyununa geldim özür dilerim....
@Çiğdem- Vadici değil mi o düşük verir.
Koruda bir sahne vardı tekrar yayınlarda kesmişlerdi onu bile kabul eder Emreya bir şey sorucam @xemrexxx hani behlül-bihter sahneleri biraz şey ya her türlü sahne kabul olunur dimi?
bben bişi demem ama oy kullananlar açık bulup point kırabilirya bir şey sorucam @xemrexxx hani behlül-bihter sahneleri biraz şey ya her türlü sahne kabul olunur dimi?
kıvançın birkaç nktası gözüküyorsa @Çiğdem- tam puan verir büyük ihtimalUykum da geldi zaten bir anlık boşluğa düşüp dış mihrakların oyununa geldim özür dilerim....
@Çiğdem- Vadici değil mi o düşük verir.
Aynen öyle Mahimusticiler örgütümüz hala ayaktaysa birbirimize olan güvenimizdendir o güven hiç sarsılmamalı.Estağfurullah... Dikkat edelim bu dış dış mihraklara
heh aynen zmaanında kanal d nasıl yayınlanmış hayret bay şey yani o sahne 😱Estağfurullah... Dikkat edelim bu dış dış mihraklara
Koruda bir sahne vardı tekrar yayınlarda kesmişlerdi onu bile kabul eder Emre
tamam anladım. @ozgur2113 yardımcı olursun banabben bişi demem ama oy kullananlar açık bulup point kırabilirayrıca kıvançın kuzey güney-aşkı memnu-ezel 3 dizide de iyi sahneler varmenekşe ile halilde de @ozgur2113 yardımcı olursana
bu arada @Mr.At a teşekkür ediyorum dün gece yolladı tüm performanslarını gerçi 16 tane yollamış biraz fazla ama 11e indirdi bugün hepinizden bekliyorum bu hızı
kıvançın birkaç nktası gözüküyorsa @Çiğdem- tam puan verir büyük ihtimalneyse cüri bulun la yatutarsa,tzira,efe uysal 3 cürim var daha5 ya da 6 olacak
Yayınladıktan sonra gelmiş aklı başınaheh aynen zmaanında kanal d nasıl yayınlanmış hayret bay şey yani o sahne 😱
tamam anladım. @ozgur213 yardımcı olursun bana
aynen , youtubede 16 Milyon kişi izlemiş 😱Yayınladıktan sonra gelmiş aklı başına
@Ahmad @berkann ilk aklıma gelen isimler.bben bişi demem ama oy kullananlar açık bulup point kırabilirayrıca kıvançın kuzey güney-aşkı memnu-ezel 3 dizide de iyi sahneler varmenekşe ile halilde de @ozgur2113 yardımcı olursana
bu arada @Mr.At a teşekkür ediyorum dün gece yolladı tüm performanslarını gerçi 16 tane yollamış biraz fazla ama 11e indirdi bugün hepinizden bekliyorum bu hızı
kıvançın birkaç nktası gözüküyorsa @Çiğdem- tam puan verir büyük ihtimalneyse cüri bulun la yatutarsa,tzira,efe uysal 3 cürim var daha5 ya da 6 olacak
O değil benim dediğim bölüm 70'lerdeydi daha bir denişiktiaynen , youtubede 16 Milyon kişi izlemiş 😱
Ahmet yogun olucam dedi ama inş olur
ormanda geçen sahne miO değil benim dediğim bölüm 70'lerdeydi daha bir denişikti
sera sahnesini diyorum ben 38.bölümO değil benim dediğim bölüm 70'lerdeydi daha bir denişikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?