ha oldu 3-4 kişi aynı sahneyi seçsin garanti point alsınSeçsinler nolacak hem daha az video izlemiş oluruz böylece melun.![]()
olmazaynı anda kullanalım ne olucak kikuzey guneyde de var
![]()
ha oldu 3-4 kişi aynı sahneyi seçsin garanti point alsınSeçsinler nolacak hem daha az video izlemiş oluruz böylece melun.![]()
olmazaynı anda kullanalım ne olucak kikuzey guneyde de var
![]()
Demedim öyle bir şeyha oldu 3-4 kişi aynı sahneyi seçsin garanti point alsınneyse bu arada @yatutarsa ya mehmet günsuru seç dedim ben onun oyunculuğuna güvenmiyom seçmem dedi
olmaz![]()
Garanti point olacağı nerden belli belki Beren'le karşılıklı sahnede Hazal kötü oynamıştır.ha oldu 3-4 kişi aynı sahneyi seçsin garanti point alsınneyse bu arada @yatutarsa ya mehmet günsuru seç dedim ben onun oyunculuğuna güvenmiyom seçmem dedi
olmaz![]()
sonuçta seçmedin demek ki güvenmeyion darbeciyeDemedim öyle bir şeyOf senin Hürrem de böyle çarpıtmaları çok severdi
![]()
Buna ihtimal vererek beni yıktın şuan.......Garanti point olacağı nerden belli belki Beren'le karşılıklı sahnede Hazal kötü oynamıştır.
Yok artık doğru mu bu @yatutarsa. ss![]()
ayol bir düşünsene aşk ı memnu sezon finali sahnesine kim düşük verirGaranti point olacağı nerden belli belki Beren'le karşılıklı sahnede Hazal kötü oynamıştır.
Yok artık doğru mu bu @yatutarsa. ss![]()
Ona güveniyorum da kendime güvenmiyorum bensonuçta seçmedin demek ki güvenmeyion darbeciye![]()
Uykum da geldi zaten bir anlık boşluğa düşüp dış mihrakların oyununa geldim özür dilerim....Buna ihtimal vererek beni yıktın şuan.......
@Çiğdem- Vadici değil mi o düşük verir.ayol bir düşünsene aşk ı memnu sezon finali sahnesine kim düşük verir![]()
Estağfurullah... Dikkat edelim bu dış dış mihraklaraUykum da geldi zaten bir anlık boşluğa düşüp dış mihrakların oyununa geldim özür dilerim....
@Çiğdem- Vadici değil mi o düşük verir.![]()
Koruda bir sahne vardı tekrar yayınlarda kesmişlerdi onu bile kabul eder Emreya bir şey sorucam @xemrexxx hani behlül-bihter sahneleri biraz şey ya her türlü sahne kabul olunur dimi?![]()
bben bişi demem ama oy kullananlar açık bulup point kırabilirya bir şey sorucam @xemrexxx hani behlül-bihter sahneleri biraz şey ya her türlü sahne kabul olunur dimi?![]()
kıvançın birkaç nktası gözüküyorsa @Çiğdem- tam puan verir büyük ihtimalUykum da geldi zaten bir anlık boşluğa düşüp dış mihrakların oyununa geldim özür dilerim....
@Çiğdem- Vadici değil mi o düşük verir.![]()
Aynen öyle Mahimusticiler örgütümüz hala ayaktaysa birbirimize olan güvenimizdendir o güven hiç sarsılmamalı.Estağfurullah... Dikkat edelim bu dış dış mihraklara![]()
heh aynen zmaanında kanal d nasıl yayınlanmış hayret bay şey yani o sahne 😱Estağfurullah... Dikkat edelim bu dış dış mihraklara
Koruda bir sahne vardı tekrar yayınlarda kesmişlerdi onu bile kabul eder Emre![]()
tamam anladım. @ozgur2113 yardımcı olursun banabben bişi demem ama oy kullananlar açık bulup point kırabilirayrıca kıvançın kuzey güney-aşkı memnu-ezel 3 dizide de iyi sahneler var
menekşe ile halilde de @ozgur2113 yardımcı olursana
bu arada @Mr.At a teşekkür ediyorum dün gece yolladı tüm performanslarını gerçi 16 tane yollamış biraz fazla ama 11e indirdi bugün hepinizden bekliyorum bu hızı
kıvançın birkaç nktası gözüküyorsa @Çiğdem- tam puan verir büyük ihtimalneyse cüri bulun la yatutarsa,tzira,efe uysal 3 cürim var daha
5 ya da 6 olacak
![]()
Yayınladıktan sonra gelmiş aklı başınaheh aynen zmaanında kanal d nasıl yayınlanmış hayret bay şey yani o sahne 😱
tamam anladım. @ozgur213 yardımcı olursun bana![]()
aynen , youtubede 16 Milyon kişi izlemiş 😱Yayınladıktan sonra gelmiş aklı başına![]()
@Ahmad @berkann ilk aklıma gelen isimler.bben bişi demem ama oy kullananlar açık bulup point kırabilirayrıca kıvançın kuzey güney-aşkı memnu-ezel 3 dizide de iyi sahneler var
menekşe ile halilde de @ozgur2113 yardımcı olursana
bu arada @Mr.At a teşekkür ediyorum dün gece yolladı tüm performanslarını gerçi 16 tane yollamış biraz fazla ama 11e indirdi bugün hepinizden bekliyorum bu hızı
kıvançın birkaç nktası gözüküyorsa @Çiğdem- tam puan verir büyük ihtimalneyse cüri bulun la yatutarsa,tzira,efe uysal 3 cürim var daha
5 ya da 6 olacak
![]()
O değil benim dediğim bölüm 70'lerdeydi daha bir denişiktiaynen , youtubede 16 Milyon kişi izlemiş 😱![]()
Ahmet yogun olucam dedi ama inş olur
ormanda geçen sahne miO değil benim dediğim bölüm 70'lerdeydi daha bir denişikti![]()
sera sahnesini diyorum ben 38.bölümO değil benim dediğim bölüm 70'lerdeydi daha bir denişikti![]()