Yıldızlar Yarışıyor Kuralları

ha oldu 3-4 kişi aynı sahneyi seçsin garanti point alsın :D neyse bu arada @yatutarsa ya mehmet günsuru seç dedim ben onun oyunculuğuna güvenmiyom seçmem dedi :A

olmaz :F
Garanti point olacağı nerden belli belki Beren'le karşılıklı sahnede Hazal kötü oynamıştır. :A

Yok artık doğru mu bu @yatutarsa. ss :T:

Uykum da geldi zaten bir anlık boşluğa düşüp dış mihrakların oyununa geldim özür dilerim....

@Çiğdem- Vadici değil mi o düşük verir. :A
Estağfurullah... Dikkat edelim bu dış dış mihraklara :A

ya bir şey sorucam @xemrexxx hani behlül-bihter sahneleri biraz şey ya her türlü sahne kabul olunur dimi? :F
Koruda bir sahne vardı tekrar yayınlarda kesmişlerdi onu bile kabul eder Emre :F

ya bir şey sorucam @xemrexxx hani behlül-bihter sahneleri biraz şey ya her türlü sahne kabul olunur dimi? :F
bben bişi demem ama oy kullananlar açık bulup point kırabilir :A ayrıca kıvançın kuzey güney-aşkı memnu-ezel 3 dizide de iyi sahneler var :D menekşe ile halilde de @ozgur2113 yardımcı olursana :d

bu arada @Mr.At a teşekkür ediyorum dün gece yolladı tüm performanslarını gerçi 16 tane yollamış biraz fazla ama 11e indirdi bugün hepinizden bekliyorum bu hızı :D

Uykum da geldi zaten bir anlık boşluğa düşüp dış mihrakların oyununa geldim özür dilerim....

@Çiğdem- Vadici değil mi o düşük verir. :A
kıvançın birkaç nktası gözüküyorsa @Çiğdem- tam puan verir büyük ihtimal :F neyse cüri bulun la yatutarsa,tzira,efe uysal 3 cürim var daha :( 5 ya da 6 olacak:(

Estağfurullah... Dikkat edelim bu dış dış mihraklara :A

Koruda bir sahne vardı tekrar yayınlarda kesmişlerdi onu bile kabul eder Emre :F
heh aynen zmaanında kanal d nasıl yayınlanmış hayret bay şey yani o sahne 😱 :F

bben bişi demem ama oy kullananlar açık bulup point kırabilir :A ayrıca kıvançın kuzey güney-aşkı memnu-ezel 3 dizide de iyi sahneler var :D menekşe ile halilde de @ozgur2113 yardımcı olursana :D

bu arada @Mr.At a teşekkür ediyorum dün gece yolladı tüm performanslarını gerçi 16 tane yollamış biraz fazla ama 11e indirdi bugün hepinizden bekliyorum bu hızı :D

kıvançın birkaç nktası gözüküyorsa @Çiğdem- tam puan verir büyük ihtimal :F neyse cüri bulun la yatutarsa,tzira,efe uysal 3 cürim var daha :( 5 ya da 6 olacak:(
tamam anladım. @ozgur2113 yardımcı olursun bana :A

bben bişi demem ama oy kullananlar açık bulup point kırabilir :A ayrıca kıvançın kuzey güney-aşkı memnu-ezel 3 dizide de iyi sahneler var :D menekşe ile halilde de @ozgur2113 yardımcı olursana :D

@Ahmad @berkann ilk aklıma gelen isimler. :D