Ondan sonrası sahnenin etkileyiciliğine kalıyor hem ben kimseyi tesir altında bırakmam o eskidendiE o zaman senin düşsün.ss
Güle güle git bi daha gelmeŞimdi gidiyorum ama uğrarım yine
Ondan sonrası sahnenin etkileyiciliğine kalıyor hem ben kimseyi tesir altında bırakmam o eskidendiE o zaman senin düşsün.ss
Güle güle git bi daha gelmeŞimdi gidiyorum ama uğrarım yine
Nayn sensiz yapamamOndan sonrası sahnenin etkileyiciliğine kalıyor hem ben kimseyi tesir altında bırakmam o eskidendi
Güle güle git bi daha gelme
Hic vaktim yokSeninde oyunu alalım
Ben anlamam arkandayim yazmis yanindayim yazmamisBully benim arkamda değil ki her Zaman yanımda
@Bully Deniz'in arkasinda degil yanindaymis o zaman bende senin arkanda degil yanindayim yanlis anlasilma olmasin düzeltelimHelal be
Ne güzel şüpheye düşürüyorum insanlarıBen anlamam arkandayim yazmis yanindayim yazmamis
@Bully Deniz'in arkasinda degil yanindaymis o zaman bende senin arkanda degil yanindayim yanlis anlasilma olmasin düzeltelim
Hmm demek Almanya'da sayındasın selam söyleAlmanyadayımda 😎
Ortağına oy kullanmak için de mi vaktin yok.Nayn sensiz yapamam
Hic vaktim yok
Ne tarafta olursan ol bu desteğin yeter banaBen anlamam arkandayim yazmis yanindayim yazmamis
@Bully Deniz'in arkasinda degil yanindaymis o zaman bende senin arkanda degil yanindayim yanlis anlasilma olmasin düzeltelim
Konuda 2 video var birini gece birini sabah izler oylarımOrtağına oy kullanmak için de mi vaktin yok.
Ne tarafta olursan ol bu desteğin yeter bana
Sen KÇ seviyorsun ama orda Kenan gibi biri varken Hazar'a oy verme sakın canım ortim. Ben de yeni dizimizin hazırlığını yapıyorumKonuda 2 video var birini gece birini sabah izler oylarım
Beni performanslar ilgilendiriyor zaten deniz bütün yarışmalara ambargo koyuyor sürekli.finalde bi dur demek gerekiyorSen KÇ seviyorsun ama orda Kenan gibi biri varken Hazar'a oy verme sakın canım ortim. Ben de yeni dizimizin hazırlığını yapıyorum
Yürü be ortakBeni performanslar ilgilendiriyor zaten deniz bütün yarışmalara ambargo koyuyor sürekli.finalde bi dur demek gerekiyor
Merak ettim.dizimizi bekliyorum.gelişmeleeri
Kaliteden ödün vermeyen isimlerle yarışıyorum normaldir.Beni performanslar ilgilendiriyor zaten deniz bütün yarışmalara ambargo koyuyor sürekli.finalde bi dur demek gerekiyor
İyi ben duşa giriyorum o vakit19.00da yetişebilirsem ondan sonra dışarı çıkacağım zaten
İyi ben duşa giriyorum o vakit
Beni performanslar ilgilendiriyor zaten deniz bütün yarışmalara ambargo koyuyor sürekli.finalde bi dur demek gerekiyor