Ben her zaman böyleyim Özgür'üm işine gelirse.Yine de yılların Kenan'ına oy verirsin yeni yetmez Hazar da kimmiş
Sen ne ara bu kadar gıcık oldun be.
Bu dediklerinden sonra pek inandırıcı gelmedi ama neyseBen her zaman böyleyim Özgür'üm işine gelirse.
Ama bakma bu gıcıklıklarıma şampiyon olursan da senin adına çok mutlu olurum ilk şampiyonluğunu da en çok ben kutlarım bilirsin.
Bana da pek inandırıcı gelmedi zaten boşver.Bu dediklerinden sonra pek inandırıcı gelmedi ama neyse
Sen zaten defalarca final görmüş, şampiyon olmuş insansın, @denizz19 desen o da öyle
Ama hiçbir yarışmada şampiyonluk yaşamayan kişi olarak ve bu sezonki üstün başarımdan dolayı ben hak ediyorum şampiyonluğu
Arkanda ben varim rahat olKenan İmirzalıoğlu'na destekleri bekliyoruz.
Arkanda ben varim rahat olKenan İmirzalıoğlu'na destekleri bekliyoruz.
Arkasında ne yapıyonGizem Memic kim ya sunucu yapmissin birde onu
Arkanda ben varim rahat ol
Gizem Memic kim ya sunucu yapmissin birde onu
Ooo işte beklediğim destek geldiGizem Memic kim ya sunucu yapmissin birde onu
Gizem Memic kim ya sunucu yapmissin birde onu
@Bully senin arkanda ne yapiyorsa bende onu yapiyorumArkasında ne yapıyon
Her zaman Kenan'in arkasindayizOoo işte beklediğim destek geldi
@turkuazz resmen desteğini çekti benden ona da mı rüşvet verdin pis.ss@turkuazz @halukerogluFOX gibi destekçilerim var benim de
Bully benim arkamda değil ki her Zaman yanımda
Helal be
Turkuaz sana ne Zaman destek verdi ayol açta bak ilk andan beri@turkuazz resmen desteğini çekti benden ona da mı rüşvet verdin pis.ss
Kenan yeni sezonda FOX'ta olacakmış @halukerogluFOX
Destek derken hep iyi veriyordu Kastım tam puan değil yaniTurkuaz sana ne Zaman destek verdi ayol açta bak ilk andan beri
@Çiğdem- tüm forumu etkisi altina aliyor .ssTurkuaz sana ne Zaman destek verdi ayol açta bak ilk andan beri
Ee yarışmacılar azaldıkça puanın da düşecek doğanın kanunu buDestek derken hep iyi veriyordu Kastım tam puan değil yani
Sen de sus be zıpçıktı@Çiğdem- tüm forumu etkisi altina aliyor .ss
E o zaman senin düşsün.ssEe yarışmacılar azaldıkça puanın da düşecek doğanın kanunu bu
Sen de sus be zıpçıktı
Şimdi gidiyorum ama uğrarım yineEe yarışmacılar azaldıkça puanın da düşecek doğanın kanunu bu
Sen de sus be zıpçıktı