Değişim de yok.
Değişim de yok.
Kimse hiçbir şeyi almıyor, en başından akıl etseydiniz olurdu.Hayır Kırgınları @denizz19 alsın işte
Kimse hiçbir şeyi almıyor, en başından akıl etseydiniz olurdu.
İkide bir mesaj atmazsan onu yapacağım zaten. Sen de sahneni gönder.Oy yolla
Sana ne beKimse hiçbir şeyi almıyor, en başından akıl etseydiniz olurdu.
Yarışmanın sunucusu olarak bu konuyu göz ardı etmemi mi istiyorsun yani?Sana ne be
Total BullyBu serenayı seçen şahıs amma tokat atılmasını seviyomuş kıza
Her hafta tokat sahnesiyle geliyor çılgın şey@MayısKralı kim bu şahıs
Total Bully
serenayın tokat yediği sahnelere tam puan veriyorum oyüzden öyle yapıyor @BullyBu serenayı seçen şahıs amma tokat atılmasını seviyomuş kıza
Her hafta tokat sahnesiyle geliyor çılgın şey@MayısKralı kim bu şahıs
İçinde gizli bir total sevdası var. Medcezir gibi AB dizinin tüm total sahnelerini seçiyor.
Ben forum halkına istediğini veriyorum sadece.İçinde gizli bir total sevdası var. Medcezir gibi AB dizinin tüm total sahnelerini seçiyor.
Sadece tokatla bir yere gelemeyeceğini gösterecektir Türk halkı. Total sahnelerde bir yere kadar sonrası klişe oluyor ve reytinglerin eriyecek.Ben forum halkına istediğini veriyorum sadece.Oktay'dan tokat yediği sahneyle üçüncü olmuştuk bu haftaki sahnede iki tokat birden yiyor bakalım neler olacak
Aslında bir sahneye daha ihtiyacım vardı araştırdım ve bu sahneyi buldum, hoşuma da gitti tokat olayı hiç aklıma gelmemişti.Sadece tokatla bir yere gelemeyeceğini gösterecektir Türk halkı. Total sahnelerde bir yere kadar sonrası klişe oluyor ve reytinglerin eriyecek.
İnşallah halkımız seni oylarıyla tokatlayacakAslında bir sahneye daha ihtiyacım vardı araştırdım ve bu sahneyi buldum, hoşuma da gitti tokat olayı hiç aklıma gelmemişti.
Bir tane daha tokat yiyeceği sahnem var sanırım başka da olmaması lazım.
Sus bakayım bugün Serenay'ımın doğum günü zaten düşük veren çok ayıp eder.İnşallah halkımız seni oylarıyla tokatlayacak
sahneleri izledim bu hafta çok süpriz birisine gidicek tam puanım normal sezondada all stardada genelde düşük alan birisiydi benden ara sıra iyi puanda alıyorduda ortalama iyi oluyordu yine tam anlamıyla yüksek alamıyordu okadar süpriz birisi tam puanı kaptı herkese başarılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?