Yıldızlar Yarışıyor All-Star | 3.Hafta Oylaması Başladı

Katlime ferman verilsin

Vavien filmini izlemiştim iyidir ama bu sahnede fazla bir performansını göremedim Binnur'un, kullanmaman taraftarıyım ben de.

Yani bizim fikirlerimizi aldıktan sonra karar verecektir.
en iyisini kendisi bilir bir fikir değilki enine boyuna binnuru kurcalaman lazımdı
tabi binnur tipsiz olduğu için kurcalamakta insanın içinden gelmiyor şimdi sözkonusu hazar olsa anında ameliyat masasına yatırırdın kızı
)

Bak sen olsaymışsın belki Algı Eke ilk 10'a girebilecekmiş
oy kullanırsın artık bu hafta
ben algı ekeyi severim ama pek güzel sahneleri yok o açıdan puan falan bekleme benden
)

Noyana iyi puan vermessen bozuşuruz
))
bak geçen yarışta noyanı denedin baktın millet sevmedi kıl kaptı adama
o zaman bırakacaktın noyanı.. bu yarışmada değişik isimle gelsen bizede sürpriz olurdu ama gidip illaki tipsiz noyanı kapacaksın? ondan sonra birde bizden iyi puan bekliyorsun ? daha çook beklersin
)

Ge

Geçen sezon Noyan'ın sahibi @Billy Kane di, @EFE UYSAL da 3.sezon için müsait değilim 4. sezon olsa Engin Altan Düzyatan ile yarışırım diyordu bende 4.sezon olmayacak allstar olacak yarışma dışı kalmasın diye sevebileceği bir isimle yarışması için Barış Bağcı ile davet ettim kendisini.

Not: (@Since2011 ya da @Doğu ) bu haftada sahnesini göndermezse Erdal Beşikçioğlu ya başka bir üyeye devredilecek ya da diskalifiye edilecektir.

Doğu görevi alsın ben yokum

Sahne göndermeyenleri akşama doğru etiketlerimde, bilginize oylamayı pazartesi günü başlatıcam sonuçları yine perşembe açıklarız