Yıldızlar Yarışıyor All-Star | 3.Hafta Oylaması Başladı

MayısKralı

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
11,893
Puanı
710
NEgpVN.jpg

1)Sahneler haftalık gönderilecektir, daha önce toplu sahne gönderenlerin ayriyetten göndermesine gerek yoktur ancak isterlerse değiştirebilirler.

2)Bu hafta eleme vardır. İlk 6yarışmacı, final puanı alacaktır. 6-5-4-3-2-1

Haftanın Sunucuları: Yağmur Tanrısevsin, Sedef Avcı, Esra Bilgiç ve Engin Altan Düzyatan oluyor!

1dG6jj.jpg

z4JjY4.jpg

kvX9L9.jpg

4lGjbp.jpg

Sıralama Yarışmacı
17Meryem Uzerli
16Ece Çeşmioğlu
15Erdal Beşikçioğlu
Final PuanlarıYarışmacı
17Kenan İmirzalıoğlu
9Barış Falay
9Binnur Kaya
8Hazar Motan
5Kıvanç Tatlıtuğ
3Serenay Sarıkaya
2Aslı Enver
1Ali Atay
1Zeynep Çamcı
YARIŞMACILAR VE SAHNELERİ

Hazar Motan
----------------------
Ceren Moray
----------------------
Barış Falay
recap: 1:17-5:17
----------------------
Algı Eke
----------------------
Kıvanç Tatlıtuğ
recap: 7:15-9:15
----------------------
Ahmet Kural
----------------------
Ali Atay
----------------------
Barış Bağcı
----------------------
Binnur Kaya
----------------------
Aslı Enver
----------------------
Zeynep Çamcı
[/spoiler
----------------------
Serenay Sarıkaya
recap: 4:37-6:38
----------------------
Kenan İmirzalıoğlu
recap: 2:01-6:00
----------------------
Aras Bulut İynemli
recap: 03:00a kadar

Jüriler
@xemrexxx
@GunesinOglu
@destere
@MEnes
@Çiğdem-
@Felon
@HachiKo
@ozgur2113 @Ice_Cool_23 @S.G.A.T. @Mr.At @Aserat @EFE UYSAL @Since2011 @turkuazz @denizz19 @Billy Kane @Bully @vadikızı @Çiğdem- @Tzira @eskici
Son sahne gönderme süresi: Pazar 20.00'dır..

Son düzenleme:
Fikrinize ihtiyacım var. Aslında yollayabileceğim sahneyi açık etmek istemezdim, ama alt tarafı eğlenmek için katılıyoruz. Sizce Binnur Kaya'nın birçok ödül aldığı Vavien'den şu sahneyi mi yollayayım, yoksa Avrupa Yakası'na mı giriş yapayım? Bana kalsa bunu da gönderirim, ama komedi sahnesi olmadığı için beklenen ilgiyi göremeyebilir. Kısacası önerilerinizi merak ediyorum. :)

@MayısKralı @denizz19 @Bully @Ice_Cool_23 @Çiğdem- @Tzira @ozgur2113 @vadikızı @S.G.A.T. @EFE UYSAL @eskici @Billy Kane @Since2011 @turkuazz @destere @xemrexxx @MEnes @GunesinOglu @HachiKo @Felon

Fikrinize ihtiyacım var. Aslında yollayabileceğim sahneyi açık etmek istemezdim, ama alt tarafı eğlenmek için katılıyoruz. Sizce Binnur Kaya'nın birçok ödül aldığı Vavien'den şu sahneyi mi yollayayım, yoksa Avrupa Yakası'na mı giriş yapayım? Bana kalsa bunu da gönderirim, ama komedi sahnesi olmadığı için beklenen ilgiyi göremeyebilir. Kısacası önerilerinizi merak ediyorum. :)

@MayısKralı @denizz19 @Bully @Ice_Cool_23 @Çiğdem- @Tzira @ozgur2113 @vadikızı @S.G.A.T. @EFE UYSAL @eskici @Billy Kane @Since2011 @turkuazz @destere @xemrexxx @MEnes @GunesinOglu @HachiKo @Felon
bu tarz sahnelerde filmin tümünü izlemek lazım sahneden etkilenmek için? sahne tek başına o kadar etkili olmuyor:)
yinede herkesin fikri farklıdır en iyisi bu sahneyi @Doğu ile @denizz19 e sor eğer beğenirlerse kesinlikle bu sahneyle gelme elenirsin? beğenmezlerse bu sahneyle yarışabilirsin sorun çıkmaz :)

bu tarz sahnelerde filmin tümünü izlemek lazım sahneden etkilenmek için? sahne tek başına o kadar etkili olmuyor:)
yinede herkesin fikri farklıdır en iyisi bu sahneyi @Doğu ile @denizz19 e sor eğer beğenirlerse kesinlikle bu sahneyle gelme elenirsin? beğenmezlerse bu sahneyle yarışabilirsin sorun çıkmaz :)
Beğenmedim Avrupa Yakasından devam etsin :A @Aserat

Sahne benim açımdan güzel ama genele hitap etmeyecektir. :D

geçen yarışta sahne sıkıntısı çekiyordun ona rağmen yinede hazar motanlamı yarışa katıldın ? geçen yarıştığın sahnelerle gelirsen bir puandan fazla alamazsın benden taptaze olmalı seçtiğin kısımlar :)

geçen yarışta sahne sıkıntısı çekiyordun ona rağmen yinede hazar motanlamı yarışa katıldın ? geçen yarıştığın sahnelerle gelirsen bir puandan fazla alamazsın benden taptaze olmalı seçtiğin kısımlar :)
Canım benim bu All Star mecburen katıldık. Geçen sezon da 1.olduğumu hatırlatırım. :A

Kurallara göre @cookies ile @Doğu jürilikten düşürülmesi lazımdı, ama diğer jürilere bir şey olmadı çünkü konular açıldığınsa yoktular ama @Doğu sevdiğimiz 2 sezondur sevdiğimiz bir kardeşimiz, jürimiz o yüzden 1 hafta daha bekliycem hiç oy kullanmasa bile sevdiğimiz bir üye olan @cookies ide bir hafta daha bekliyoruz. :X

Arkadaşlar lütfen bu hafta oy kullanın kurallara göre bir jüri 2 hafta oy kullanmadığında jürilikten düşüyor. :)

@destere @Yiğitt @Felon @Doğu @cookies @MasacRE-

Kurallara göre @cookies ile @Doğu jürilikten düşürülmesi lazımdı, ama diğer jürilere bir şey olmadı çünkü konular açıldığınsa yoktular ama @Doğu sevdiğimiz 2 sezondur sevdiğimiz bir kardeşimiz, jürimiz o yüzden 1 hafta daha bekliycem hiç oy kullanmasa bile sevdiğimiz bir üye olan @cookies ide bir hafta daha bekliyoruz. :X

Arkadaşlar lütfen bu hafta oy kullanın kurallara göre bir jüri 2 hafta oy kullanmadığında jürilikten düşüyor. :)

@destere @Yiğitt @Felon @Doğu @cookies @MasacRE-
fırsat bu fırsat ikisinide jürilikten at gitsin birde onlarlamı uğraşacaksın bu kaynar haziran ayında :))