Teşekkür ederim beğenmene sevindimOylarımı kullandım Çoğu sahne iyiydi ama bu hafta 1 ismi çok beğendim
Sevdiğim bir oyuncu olan birine de malesef düşük verdim çünkü sahnesi beni hayal kırıklığına uğrattı.
Belki de hayal kırıklığına uğratan isim Hazar'dırTeşekkür ederim beğenmene sevindim
Öyle bir şey yapacağını sanmamBelki de hayal kırıklığına uğratan isim Hazar'dır
Akşamı bekle o zaman Hazar sevdiğim bir isim evet ama bakalım neler olmuşÖyle bir şey yapacağını sanmam
Bu hafta kesinlikle sen de jüride olmalıydın Karadayı'nın en güzel sahnesiyle geldim @Forumdash
Sen bu kadar rahat söyleyemezsin banaAkşamı bekle o zaman Hazar sevdiğim bir isim evet ama bakalım neler olmuş
Sen bu kadar rahat söyleyemezsin bana
Sahnem gayet güzel geçen sezon da kullandığımda gayet beğenilmişti abartma12.haftada final biletini alabilecek misin bakalım
Sahnem gayet güzel geçen sezon da kullandığımda gayet beğenilmişti abartma
Hee 12.hafta için diyorsan harika bir sahnem varArkadaşlar son 4 saatin içine girdik, oylarınızı bekliyorum. @Bully @Harunnn60 @MEnes @MasacRE- @pompy @Forumdash @EFE UYSAL @GunesinOglu @Aserat @turkuazz
Onu demiyorum, 12.haftanın 1.si 2 hafta çeyrek ve yarıyı atlayarak finale çıkıyor o sen olabilecek misin bakalım.
Senaryonun final bölümünü yayınladımArkadaşlar son 4 saatin içine girdik, oylarınızı bekliyorum. @Bully @Harunnn60 @MEnes @MasacRE- @pompy @Forumdash @EFE UYSAL @GunesinOglu @Aserat @turkuazz
Onu demiyorum, 12.haftanın 1.si 2 hafta çeyrek ve yarıyı atlayarak finale çıkıyor o sen olabilecek misin bakalım.
Harun finali yayınladım ama fena gözdağı verici bir bölüm olduKullandımm. Herkese başarılar.
Bari yorumunu bekliyorum