Önceden hangi sahneler kullanılmış falan nerden bilecek
En başından Harun yönetmiş olsaydı hiç karışmazdım ama vadikızı yönetince iş başa düştü Kıvanc'ı sevdiğim için rezil olmasını istemedim
O kadar hazırlık yaptık boşa gitmesin bari
O zaman Kıvanç'ı en baştan düzgün yönetebilecek birine vereceksin vadikızı ne anlar sahne seçmektenO zaman @Harunnn60 ı getirmemizin ne anlamı var her hafta sen yollardın sahneleri Aman neyse naparsan yap kıvanç serenayı eleyince anlarsın o zaman Şu anket işini düzeltirmisin süre 15.52 olsun ve de eleme sistemi yazmışım konuya jüri oy sistemi olcak
Öyle deme nazar degdirereceksin simdiO zaman @Harunnn60 ı getirmemizin ne anlamı var her hafta sen yollardın sahneleri Aman neyse naparsan yap kıvanç serenayı eleyince anlarsın o zaman Şu anket işini düzeltirmisin süre 15.52 olsun ve de eleme sistemi yazmışım konuya jüri oy sistemi olcak
@Bully bu arada @eskici çaktırmadan geliyor arkanızdan şampiyon olursa şaşırmayın
ezel dizisini nasıl vadikızına verirsiniz forumda bu dizinin 2 akrkterinide finale çıkardım gül gibi diziyi rezil edecekO zaman Kıvanç'ı en baştan düzgün yönetebilecek birine vereceksin vadikızı ne anlar sahne seçmekten
Hem Harun da şampiyon olurken tek başına seçmemiştir sahneleri illa ki yardım aldı
Anketten süreyi düzenleyemiyorum üzgünüm baştan açman gerekecek. Bıktım zaten senin arkanı toplamaktan kendin hallet
O zaman önce davranıp sen alacaktın canımezel dizisini nasıl vadikızına verirsiniz forumda bu dizinin 2 akrkterinide finale çıkardım gül gibi diziyi rezil edecek
ben domine olayı olmasın diye seçmedim zaten zaten ramiz dayı ve kerpeten aliyle finallere kalmısısz birde dizisiyle gelmiyeyim dedim ne bileyim onun seçeceğini sanki anlıyormuş gibi aa neyse foruma daha gelemz inş ezelin rezil olmasını kabul edememO zaman önce davranıp sen alacaktın canım
@Aserat için kimin hangi dizi ile katıldığı önemli değil zaten yeter ki katılım olsun
Neyse Ezel'in başında güçlü bir yarışmacı olsa benim Kuzey Güney'le domine ettiğim gibi domine ederdi belki de vadikızı'nın yönetecek olması rekabet açısından iyi oldu.
Aferin.
@Bully yardımcı oldu bana.Hangi sahnenin kullanılıp kullanılmadığı konusunda yardımcı olabilirim
@Harunnn60 bunla gelmeye ne dersin