Yıldızlar Yarışıyor All-Star | 10.Hafta

Bu haftadan itibaren eleme sistemi 3.sezondaki gibi olsun mu? Tam puan 10, en düşük 1, arası karışık

• Evet.

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    4
  • Anket kapatılmış .
oylama normal şekilde gitsin kaç defa söyleyecem kuralların değişmesi en sinir olduğum şeydir 1.hafta yazarsın kuralları bitene kadar öyle gider yeni tüm kurallara karşıyım ben
:A :A :A

Önceden hangi sahneler kullanılmış falan nerden bilecek :D

En başından Harun yönetmiş olsaydı hiç karışmazdım ama vadikızı yönetince iş başa düştü Kıvanc'ı sevdiğim için rezil olmasını istemedim :F

O kadar hazırlık yaptık boşa gitmesin bari :D

O zaman @Harunnn60 ı getirmemizin ne anlamı var her hafta sen yollardın sahneleri :F Aman neyse naparsan yap kıvanç serenayı eleyince anlarsın o zaman :A Şu anket işini düzeltirmisin süre 15.52 olsun ve de eleme sistemi yazmışım konuya jüri oy sistemi olcak :(

@Bully bu arada @eskici çaktırmadan geliyor arkanızdan şampiyon olursa şaşırmayın :A

O zaman @Harunnn60 ı getirmemizin ne anlamı var her hafta sen yollardın sahneleri :F Aman neyse naparsan yap kıvanç serenayı eleyince anlarsın o zaman :A Şu anket işini düzeltirmisin süre 15.52 olsun ve de eleme sistemi yazmışım konuya jüri oy sistemi olcak :(
O zaman Kıvanç'ı en baştan düzgün yönetebilecek birine vereceksin vadikızı ne anlar sahne seçmekten :F

Hem Harun da şampiyon olurken tek başına seçmemiştir sahneleri illa ki yardım aldı :A

Anketten süreyi düzenleyemiyorum üzgünüm baştan açman gerekecek. Bıktım zaten senin arkanı toplamaktan kendin hallet :A

@Bully bu arada @eskici çaktırmadan geliyor arkanızdan şampiyon olursa şaşırmayın :A
Öyle deme nazar degdirereceksin simdi :A

O zaman Kıvanç'ı en baştan düzgün yönetebilecek birine vereceksin vadikızı ne anlar sahne seçmekten :F

Hem Harun da şampiyon olurken tek başına seçmemiştir sahneleri illa ki yardım aldı :A

Anketten süreyi düzenleyemiyorum üzgünüm baştan açman gerekecek. Bıktım zaten senin arkanı toplamaktan kendin hallet :A
ezel dizisini nasıl vadikızına verirsiniz forumda bu dizinin 2 akrkterinide finale çıkardım gül gibi diziyi rezil edecek :( :( :(

ezel dizisini nasıl vadikızına verirsiniz forumda bu dizinin 2 akrkterinide finale çıkardım gül gibi diziyi rezil edecek :( :( :(
O zaman önce davranıp sen alacaktın canım :A

@Aserat için kimin hangi dizi ile katıldığı önemli değil zaten yeter ki katılım olsun :F

Neyse Ezel'in başında güçlü bir yarışmacı olsa benim Kuzey Güney'le domine ettiğim gibi domine ederdi belki de vadikızı'nın yönetecek olması rekabet açısından iyi oldu. :A

O zaman önce davranıp sen alacaktın canım :A

@Aserat için kimin hangi dizi ile katıldığı önemli değil zaten yeter ki katılım olsun :F

Neyse Ezel'in başında güçlü bir yarışmacı olsa benim Kuzey Güney'le domine ettiğim gibi domine ederdi belki de vadikızı'nın yönetecek olması rekabet açısından iyi oldu. :A
ben domine olayı olmasın diye seçmedim zaten :A zaten ramiz dayı ve kerpeten aliyle finallere kalmısısz birde dizisiyle gelmiyeyim dedim ne bileyim onun seçeceğini sanki anlıyormuş gibi :F aa neyse foruma daha gelemz inş ezelin rezil olmasını kabul edemem
:A :A :A

Son düzenleme: