Yıldızlar Yarışıyor All-Star | 10.Hafta

Bu haftadan itibaren eleme sistemi 3.sezondaki gibi olsun mu? Tam puan 10, en düşük 1, arası karışık

• Evet.

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    4
  • Anket kapatılmış .
oylama normal şekilde gitsin kaç defa söyleyecem kuralların değişmesi en sinir olduğum şeydir 1.hafta yazarsın kuralları bitene kadar öyle gider yeni tüm kurallara karşıyım ben

O zaman @Harunnn60 ı getirmemizin ne anlamı var her hafta sen yollardın sahneleri
Aman neyse naparsan yap kıvanç serenayı eleyince anlarsın o zaman
Şu anket işini düzeltirmisin süre 15.52 olsun ve de eleme sistemi yazmışım konuya jüri oy sistemi olcak

@Bully bu arada @eskici çaktırmadan geliyor arkanızdan şampiyon olursa şaşırmayın

O zaman Kıvanç'ı en baştan düzgün yönetebilecek birine vereceksin vadikızı ne anlar sahne seçmekten

Hem Harun da şampiyon olurken tek başına seçmemiştir sahneleri illa ki yardım aldı

Anketten süreyi düzenleyemiyorum üzgünüm baştan açman gerekecek. Bıktım zaten senin arkanı toplamaktan kendin hallet

Öyle deme nazar degdirereceksin simdi

ezel dizisini nasıl vadikızına verirsiniz forumda bu dizinin 2 akrkterinide finale çıkardım gül gibi diziyi rezil edecek

ezel dizisini nasıl vadikızına verirsiniz forumda bu dizinin 2 akrkterinide finale çıkardım gül gibi diziyi rezil edecek
O zaman önce davranıp sen alacaktın canım

@Aserat için kimin hangi dizi ile katıldığı önemli değil zaten yeter ki katılım olsun

Neyse Ezel'in başında güçlü bir yarışmacı olsa benim Kuzey Güney'le domine ettiğim gibi domine ederdi belki de vadikızı'nın yönetecek olması rekabet açısından iyi oldu.

ben domine olayı olmasın diye seçmedim zaten
zaten ramiz dayı ve kerpeten aliyle finallere kalmısısz birde dizisiyle gelmiyeyim dedim ne bileyim onun seçeceğini sanki anlıyormuş gibi
aa neyse foruma daha gelemz inş ezelin rezil olmasını kabul edemem

Son düzenleme: