Yıldızlar Yarışıyor All-Star | 1.Hafta

Bu arada kadro ile genel yorum yapacaktım unuttum sonra.

Kadroyu güzel kurduk diye düşünüyorum Derya Karadaş - Onur Büyüktopçu'nun ya da Beren Saat'in olmasını isterdim. Hala geç değil @xemrexxx @MEnes düşünün bence.

Aslı Enver, Ceren Moray, Binnur Kaya, Algı Eke, Ahmet Kural ve Ali Atay'ın olmasını ben çok istemiştim.
Hepsi komedide çok iyiler. @eskici @Ice_Cool_23 @Aserat @Tzira @Mr.At

Ece Çeşmioğlu, Meryem Uzerli, Barış Bağcı ve Aras Bulut İynemli'nin yarışmacıya çok renk katacaklarına eminim.
@GunesinOglu @HachiKo @EFE UYSAL @turkuazz

Yani tabi allstarda nolur bilinmez ama eski performanslara göre şampiyonluk adayları arasında Zeynep Çamcı,Kenan İmirzalıoğlu, Ahmet Kural, Binnur Kaya, Hazar Motan, Erdal Beşikçioğlu, Aras Bulut İynemli, Ceren Moray, Barış Falay, Hazar Motan,Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ var. Ama aramıza @cookies gibi yeni jürilüe katıldığı için kimin şampiyon olacağını kestirmek zor. Allah nasip ederse Cumaa akşamı ilk sonuçları açıklayacağız
bu akşamda oylamayı başlatırız güzel birr sezon olması dileğiyle...

@denizz19 @Çiğdem- @Doğu @turkuazz @EnveR @Since2011 @ozgur2113 @Billy Kane @eskici @turkuazz @vadikızı

Oylama başladı arkadaşlar.
son süre cuma 21.00

Oylama sistemi en başta olduğu gibi. Yani 3. sezonda değiştirilen eleme sistemi değil. Jüriler en beğendiğine 17,yarışmacılar 16 verip diğerlerinide 1e kadar sıralıyor.

Not: @Doğu sen yarışmacı gibi oy kullanacaksın @Since2011 yerine sen yönetmiş oluyorsun yani bu haftalık

Aslı Emver ile Ahmet Kural'ı ben seçtim herkese başarılar.

@Çiğdem- @Doğu @eskici @S.G.A.T. @vadikızı @denizz19 @Bully @Aserat @Mr.At @Billy Kane @GunesinOglu @ozgur2113 @turkuazz @Ice_Cool_23 @HachiKo @Tzira @EFE UYSAL @EnveR @cookies @Yiğitt @MEnes @xemrexxx @Felon @DarkLeqenD

Biraz da sen emiver kanımızı.

Zor da olsa verdim oylarımı.
Max 2.30 recap süresine uymayanlar olunca baya uzun sürdü oy verme işlemi. ss 6 dakikalık sahne bile vardı. ss

Neyse umarım 2 günde kullandırabilirsin bu kadar kişiye, Allah etiket yağmuru yapacağın kişilere kolaylık versin şimdiden

Erdal Beşikçioğlunu söylüyorsun sanırım @Doğu recap belirtmemiş ama ben hemen ekleyeyim.

@MayısKralı benim gecen sezon ilk hafta kullandigim sahneyi mi sectin

Yok Ahmet Kural'ada sanada farklı bir sahne seçtim.

Son düzenleme:
oylarımı kullandım..ilk hafta eleme olmamasına rağmen oldukça iyi sahneler bulunuyordu..all star yarışması olduğu için oy kullanmak çok zor oldu..çünkü yarışmacıların tamamıda iddalı bence..tüm yarışmacılara başarılar

@MayısKralı sanırım yanlışlıkla 3 defa oy yollamışım kusura bakma

yarışmada 1.sezondakiler biraz daha ağırlıklı favori olacak sanırım.tabi ilk haftalar daha yorum yapmak için birkaç hafta bakmak lazım..all starda baya iddalı sahneler izleyebiliriz.

yarışmada 1.sezondakiler biraz daha ağırlıklı favori olacak sanırım.tabi ilk haftalar daha yorum yapmak için birkaç hafta bakmak lazım..all starda baya iddalı sahneler izleyebiliriz.

Sayıca fazlalar zaten.
Ama 2. sezondanda Ahmet Kural, Algı Eke Serenay Sarıkaya, 3. sezondan Hazar Motan, Aras Bulut, Ceren ve Erdal ciddi rakip onlar için

tziranın sahnesini nasıl izlemişler ayoll parola istiyor

Şifre ekli orada

Sayıca fazlalar zaten.
Ama 2. sezondanda Ahmet Kural, Algı Eke Serenay Sarıkaya, 3. sezondan Hazar Motan, Aras Bulut, Ceren ve Erdal ciddi rakip onlar için

Şifre ekli orada
aslında haklısın..onlarda zorlu rakipler olabilir..öbür haftalarda baya çekişmeli olacak