3 olsun bencede @MayısKralıEn fazla 2.30 dakikalık sahne bulsam seçeceğim.
O zamana kadar zor olacak 2.30 dakikalık sahne bulmak, bakalım 4. haftayı görebilecek miyiz.![]()
3 olsun bencede @MayısKralıEn fazla 2.30 dakikalık sahne bulsam seçeceğim.
O zamana kadar zor olacak 2.30 dakikalık sahne bulmak, bakalım 4. haftayı görebilecek miyiz.![]()
En fazla 2.30 dakikalık sahne bulsam seçeceğim.
Al işte yine saçma bir kural daha 4.haftada 4 dakikalık sahneAmaan neyse ben böyleyim aceleciyim, çok kararsızımdır ama bende böyleyim işte sorun yok.
@Aserat sende sahne yolla
4. Haftada 4 dakikaya geçicez.![]()
3 dakikayada izin veriyoruz ama 2.30 ideali.![]()
Al işte yine saçma bir kural daha 4.haftada 4 dakikalık sahne![]()
İzlerim17x4 yarışmacı 68 dakika izleyecekmisin tüm sahneleri?![]()
Ben sahne sürelerini dikkat etmedim hiç.ilk iki haftaki sahne süre için uygun ama 3.haftadaki sahneyi düzenlemek lazım yada 3.hafta başka bir sahne eklemeliyim @MayısKralı 3.haftaya başka bir sahne ekliyeceğim sanırım çünkü süresi 3 ten fazla olmuş
İlk haftadan herkese merhaba Elemenin olmadığı bu haftada @MayısKralı nın özel isteği üzerine Alihandıroyla geliyoruz. Herkese başarılar
@xemrexxx
@MEnes
@Doğu
@destere
@cookies
@Yiğitt
@Felon
@DarkLeqenD
@EnveR
@MayısKralı
@Çiğdem- @eskici @Mr.At @GunesinOglu @Aserat @Ice_Cool_23 @EFE UYSAL @S.G.A.T.@Tzira @turkuazz @vadikızı @Billy Kane @Bully @denizz19 @HachiKo @Since2011@ozgur2113
Senin dedigin hangisidiki anlamadim benYanlış videoyu atmışsın bunda başa sarıyor tekrar aslında beyzayla kavga ediyordu hangisini ekliyeyim![]()
Gece hallederizSahne göndermeyenler: @Aserat @eskici @GunesinOglu @vadikızı @Bully @Mr.At @Since2011 ( @Doğu gönderebilirsin ama oylarında yarışmacı oyları gibi sayılır) @S.G.A.T.
Son süre 8 Haziran 20.00
@Billy Kane
Sahne göndermeyenler: @Aserat @eskici @GunesinOglu @vadikızı @Bully @Mr.At @Since2011 ( @Doğu gönderebilirsin ama oylarında yarışmacı oyları gibi sayılır) @S.G.A.T.
Son süre 8 Haziran 20.00
@Billy Kane
cnm yarın göndercem inşallah
Tamamdır abla bekliyorum hangi dizilerden ilerleyeceksin?![]()