Yıldızlar Yarışıyor All-Star | 1.Hafta

ilk sezonu yarı final olarak hatırlıyorum anca:D belki bir önceki çeyrek finalde de burdaydım ama aklımda yarı final kalmış:D

Aslında en güzel sezondu diyebilirim yarışmacılar bakımından ama @xemrexxx in saçma kuralları yüzünden final puanlarında kim önde kim geride falan anlayamıyorduk:F :F :F

indirdim şuan aa bu arada meryemle erdal dakıkaları çok fazla diğerlerine henüz bakmadım :F

İlk hafta diye bir şey demedim ama 2. Hafta 2.30 yollayacaklar:F

ben ilk sezonun yarışmacılarını daha iddalı buldum niçin bilmiyorum ama sanki öyle şu an için..tabiki tüm yarışmacılar iddalı aslında

İlk sezon yarışanların neredeyse hepsi başrollük ekranların en bilindik jön oyuncuları ama diğer sezonlarda pek böyle olmadı mesela Barış Bağcı, Hazar Motan, Ece Çeşmioğlu pek bilinmeyen oyuncular. :D ama ben 3. sezonu çok iddialı buluyorum nedense. :X

İlk sezon yarışanların neredeyse hepsi başrollük ekranların en bilindik jön oyuncuları ama diğer sezonlarda pek böyle olmadı mesela Barış Bağcı, Hazar Motan, Ece Çeşmioğlu pek bilinmeyen oyuncular. :D ama ben 3. sezonu çok iddialı buluyorum nedense. :X
aslında halısın..ilk sezondakiler bilindik oyunculardı..öbür sezonlardaki dizilerinde yeni olmasıyla farklı oyuncular oldu..oylama yaparken baya zor olacak tüm haftalar için..çünkü oyuncular baya iyi.

evet oylarımı kullandım tamamen performanslara göre kullandım aaa tabi eleme yok diye çok sönük ilk hafta olmuş kötünün iyileri olarak hiç sevmediğim cadolozlar bile iyi puanlar verdim sevmediğim oyunculara art niyetli kullanmadığımında kanıtı olsun :F

evet oylarımı kullandım tamamen performanslara göre kullandım aaa tabi eleme yok diye çok sönük ilk hafta olmuş kötünün iyileri olarak hiç sevmediğim cadolozlar bile iyi puanlar verdim sevmediğim oyunculara art niyetli kullanmadığımında kanıtı olsun :F

Aa bende katılıyorum sana iddialı sahne çok azdı :A eleme yok diye herkes rahat geleyim demiş ama final puanı avantajı olacak 1. olanın :F :F

Forum İstatistikleri

Konular
173,429
Üyeler
8,488
Son Üye
Dedublüman