3 olsun bencede @MayısKralıEn fazla 2.30 dakikalık sahne bulsam seçeceğim.
O zamana kadar zor olacak 2.30 dakikalık sahne bulmak, bakalım 4. haftayı görebilecek miyiz.
3 olsun bencede @MayısKralıEn fazla 2.30 dakikalık sahne bulsam seçeceğim.
O zamana kadar zor olacak 2.30 dakikalık sahne bulmak, bakalım 4. haftayı görebilecek miyiz.
En fazla 2.30 dakikalık sahne bulsam seçeceğim.
Al işte yine saçma bir kural daha 4.haftada 4 dakikalık sahneAmaan neyse ben böyleyim aceleciyim, çok kararsızımdır ama bende böyleyim işte sorun yok.
@Aserat sende sahne yolla
4. Haftada 4 dakikaya geçicez.
3 dakikayada izin veriyoruz ama 2.30 ideali.
Al işte yine saçma bir kural daha 4.haftada 4 dakikalık sahne
İzlerim17x4 yarışmacı 68 dakika izleyecekmisin tüm sahneleri?
Ben sahne sürelerini dikkat etmedim hiç.ilk iki haftaki sahne süre için uygun ama 3.haftadaki sahneyi düzenlemek lazım yada 3.hafta başka bir sahne eklemeliyim @MayısKralı 3.haftaya başka bir sahne ekliyeceğim sanırım çünkü süresi 3 ten fazla olmuş
İlk haftadan herkese merhaba Elemenin olmadığı bu haftada @MayısKralı nın özel isteği üzerine Alihandıroyla geliyoruz. Herkese başarılar
@xemrexxx
@MEnes
@Doğu
@destere
@cookies
@Yiğitt
@Felon
@DarkLeqenD
@EnveR
@MayısKralı
@Çiğdem- @eskici @Mr.At @GunesinOglu @Aserat @Ice_Cool_23 @EFE UYSAL @S.G.A.T.@Tzira @turkuazz @vadikızı @Billy Kane @Bully @denizz19 @HachiKo @Since2011@ozgur2113
Senin dedigin hangisidiki anlamadim benYanlış videoyu atmışsın bunda başa sarıyor tekrar aslında beyzayla kavga ediyordu hangisini ekliyeyim
Gece hallederizSahne göndermeyenler: @Aserat @eskici @GunesinOglu @vadikızı @Bully @Mr.At @Since2011 ( @Doğu gönderebilirsin ama oylarında yarışmacı oyları gibi sayılır) @S.G.A.T.
Son süre 8 Haziran 20.00
@Billy Kane
Sahne göndermeyenler: @Aserat @eskici @GunesinOglu @vadikızı @Bully @Mr.At @Since2011 ( @Doğu gönderebilirsin ama oylarında yarışmacı oyları gibi sayılır) @S.G.A.T.
Son süre 8 Haziran 20.00
@Billy Kane
cnm yarın göndercem inşallah
Tamamdır abla bekliyorum hangi dizilerden ilerleyeceksin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?