Yıldızlar Yarışıyor All-Star'ın Şampiyonu: Kenan İmirzalıoğlu | ozgur2113

Ahan da bu mesaj sahneye göre değil oyuncuya göre oy verildiğinin kanıtıdır @denizz19 :A

Iyy pise bakın hele sensiz yeteneksiz. ss

Sahne seçimleri bizden sorulur zaten 20 puanlık farkı 8'e indirdim az daha kazanacakmışım :A Kenan final puanları sayesinde kazandı yoksa normal şartlarda her türlü alırdım onu finalde :A

Hak etti tabii kazanmayı orası ayrı yarışma boyunca çok başarılıydı forum belli ki çok seviyor Kenan'ı bize de tebrik etmek düşer kaybettiğime de hiç üzülmedim zaten çünkü kaybettiğimi düşünmüyorum :A

Hayır oyuncuya göre vermedim. Bütün sahneleri değerlendirip ona göre verdim ben :A Sen Survivor izleyen adamsın o mantıkla düşün işte. Sadece finale baksak Serkay'ın şampiyon olması lazımdı ama ne oldu bütün sezon boyunca hak eden Atakan şampiyon oldu :A

Yok ya ne gerilimi :D Kenan'ın Karadayı'daki en iyi sahnelerinden biriydi :D Planlamalarımda aslında bu sahneyi daha önce kullanmak vardı ama benim çok beğendiğim bir sahneydi emindim sonuçtan :A

Serenay'ın sahnesinin nesi iyi 2 çığlıkla sahneyi götürüyor :A
Kolaysa sen atsana o çığlıkları o sahneyle yetenek dersi vermiş Serenay'ım :A

Ayrıca senin çok beğendiğin Mira sinir krizi sahnesinden fazla bir farkı yoktu ki aynı düzeyde sahnelerdi kıskançlığından laf attığını biliyorum :A

Kenan'ın aksiyon/dövüş sahnelerini bilerek az kullandım çünkü o tür sahnelerde düşük puan veren daha çok oldu :D Mesela Karadayı'daki dövüş sahnesine düşük verenler genel olarak 'dövüş sahnelerinde oyunculuk ön planda değil vs.' diyenler oldu :D

Gerçi sen de haklısın forumun tercihleri sürekli değişiyor neyi sevip neyi sevmeyecekleri belli olmuyor bu forum milletinin :A

Hayır oyuncuya göre vermedim. Bütün sahneleri değerlendirip ona göre verdim ben :A Sen Survivor izleyen adamsın o mantıkla düşün işte. Sadece finale baksak Serkay'ın şampiyon olması lazımdı ama ne oldu bütün sezon boyunca hak eden Atakan şampiyon oldu :A
İyi halt ettin :A Zaten Serenay'a oy vermeni beklemiyordum senden :D

Evet verdiğin Atakan örneği güzel zaten Kenan finale çıktığı takdirde şampiyon olamayacağımı biliyordum öyle de oldu kazanmayı da hak etmiştir dediğin gibi :D

Kolaysa sen atsana o çığlıkları o sahneyle yetenek dersi vermiş Serenay'ım :A

Ayrıca senin çok beğendiğin Mira sinir krizi sahnesinden fazla bir farkı yoktu ki aynı düzeyde sahnelerdi kıskançlığından laf attığını biliyorum :A
O sahne bundan kat kat daha iyi orda duygu geçiyordu bunda geçmedi :A

Tebrik ederim @ozgur2113 [emoji2] zaten Kenan İmirzalıoğlu en çok beğendiğim oyunculardan kazanması iyi olmuş.

Seni de tebrik ederim @Bully buraya kadar gelmekte büyük bir başarı.

Geç de olsa tebrik ederim, yarışma boyunca başarılı bir performans çıkararak kazanmayı hak ettin. :X @ozgur2113

Sen de gayet iyiydin, ama Dizi Savaşları'nı kazanmış olman sana yeter. :A @Bully

Sana da haftalar boyunca harcadığın emekler için teşekkürler, gerçekten iyi iş çıkardın. :) @MayısKralı