Yıldızlar Yarışıyor 7.Sezon | 3.Hafta (Oylama Başladı)

Dizi savaşlarında başta jüri olmasaydim ordada olmazdim. Videolari zor şartlarda izliyorum
oylama süresinin uzun olması bana yarıyor. Akrabalara gidip izleme firsatim oluyor ama ne yapiyon dememeleri icin gizli bakiyom sahnelere yada kulaklik takiyorum
yaprak dökümü ve Suskunlarin sahnelerine hakimim zaten oyüzden geriye az video kalıyor detayli izlemek için

O yarışma dizi savaşları değil miydi burda oyuncular var sadece.

Buradada oyuncular sahne yolluyor, ama burada oyunculuk performanslarına göre kullanıyorsun sahneleri ekleyeceğim 15.00'da yarına kadar kullanabilirsin

benim aklımda tam puanlık bir kaç daha sahnesi var.Sona kadar zirvede götürebilir.İlk 3 her hafta kesin olur gibi
@Çiğdem- biraz garanti isim seçmiş herkes tarafından beğenilecek biri Halit Ergenç

benim aklımda tam puanlık bir kaç daha sahnesi var.Sona kadar zirvede götürebilir.İlk 3 her hafta kesin olur gibi
azıcık torpil geçeyim @S.G.A.T. ın herifine öyle çok kötü puan vermiyeyim

yarışma faerketmezsizin objektiv ol başka bir şeye gerek yok

sen az veriyorsun diye Halit ustadan puan kıracak da değiliz merak etme
sahnelere göre kullanıyorum yoksa sana bilerek kötü verme durumum olmadı hiç suskunlarıs evmiyordum burdada karşıma suskunlarla geliyorsun

Son düzenleme:

Dün camiye gitmiştim geç geldiğimiz için giremedim bugünde çarşıda işim vardı bu kadar az süre olurmu ya
neyse olan olmuş artık