günümüzün efsanesi"Sen Tescilli bi manyaksın Emir" repliği için lütfen tıklayınız.
@mrt-06 @xBUGRAx @Çiğdem- @Dosi @turkuazz @MayısKralı @eskici @Aserat @denizz19 @Bully @S.G.A.T. @Sherlock @FaJi @ozgur2113 @Billy Kane @EFE UYSAL @batuhankaralar @mesmeso61 @vadikızı @pompy
Dizi savaşlarında başta jüri olmasaydim ordada olmazdim. Videolari zor şartlarda izliyorum
bizim yerimize dizileri seçeceksinNapıyor jüri tam olarak.![]()
Napıyor jüri tam olarak.![]()
Oy kullanıyorsun sadece sahneleri izleyip![]()
benim aklımda tam puanlık bir kaç daha sahnesi var.Sona kadar zirvede götürebilir.İlk 3 her hafta kesin olur gibi
O yarışma dizi savaşları değil miydi burda oyuncular var sadece.![]()
@Çiğdem- biraz garanti isim seçmiş herkes tarafından beğenilecek biri Halit Ergençbenim aklımda tam puanlık bir kaç daha sahnesi var.Sona kadar zirvede götürebilir.İlk 3 her hafta kesin olur gibi![]()
Buradada oyuncular sahne yolluyor, ama burada oyunculuk performanslarına göre kullanıyorsun sahneleri ekleyeceğim 15.00'da yarına kadar kullanabilirsin
@Çiğdem- biraz garanti isim seçmiş herkes tarafından beğenilecek biri Halit Ergenç![]()
azıcık torpil geçeyim @S.G.A.T. ın herifine öyle çok kötü puan vermiyeyimbenim aklımda tam puanlık bir kaç daha sahnesi var.Sona kadar zirvede götürebilir.İlk 3 her hafta kesin olur gibi![]()
yarışma faerketmezsizin objektiv ol başka bir şeye gerek yok
sahnelere göre kullanıyorum yoksa sana bilerek kötü verme durumum olmadı hiç suskunlarıs evmiyordum burdada karşıma suskunlarla geliyorsunyarışma faerketmezsizin objektiv ol başka bir şeye gerek yok
sen az veriyorsun diye Halit ustadan puan kıracak da değiliz merak etme![]()
sana inat finalde karşına Suskunlar`la çıkacağızsahnelere göre kullanıyorum yoksa sana bilerek kötü verme durumum olmadı hiç suskunlarıs evmiyordum burdada karşıma suskunlarla geliyorsun![]()
![]()
![]()
tamam oy vericem@batuhankaralar sahneni seçtim ben son süreyi geçtin yine.ss
Oylama başlamıştır, sahneler konuda. (Yarın 18.00'a kadar oyları bana gönderiniz) vadikızı ve batuhankaralar sahnelerini ben seçtim cezaları -15 puan
@pompy @mrt-06 @denizz19 @sokak sanati @eskici @Bully @S.G.A.T.@vadikızı @mesmeso61 @MasacRE- @FaJi @turkuazz @Sherlock @batuhankaralar @Tzira @Aserat @Billy Kane @ozgur2113 @xBUGRAx
@batuhankaralar sahneni seçtim ben son süreyi geçtin yine.ss
Oylama başlamıştır, sahneler konuda. (Yarın 18.00'a kadar oyları bana gönderiniz) vadikızı ve batuhankaralar sahnelerini ben seçtim cezaları -15 puan
@pompy @mrt-06 @denizz19 @sokak sanati @eskici @Bully @S.G.A.T.@vadikızı @mesmeso61 @MasacRE- @FaJi @turkuazz @Sherlock @batuhankaralar @Tzira @Aserat @Billy Kane @ozgur2113 @xBUGRAx
@vadikızı
Dün camiye gitmiştim geç geldiğimiz için giremedim bugünde çarşıda işim vardı bu kadar az süre olurmu yaneyse olan olmuş artık
Bayram için abla.Neyse sanada batuhanada çok iyi sahneler seçtim.ss
Bayram pazar günü neyse tmm önemli değil canın sağolsun senin![]()
Ben arife girmem pek![]()