Yıldızlar Yarışıyor 7.Sezon | 3.Hafta (Oylama Başladı)

Dizi savaşlarında başta jüri olmasaydim ordada olmazdim. Videolari zor şartlarda izliyorum :) oylama süresinin uzun olması bana yarıyor. Akrabalara gidip izleme firsatim oluyor ama ne yapiyon dememeleri icin gizli bakiyom sahnelere yada kulaklik takiyorum :A yaprak dökümü ve Suskunlarin sahnelerine hakimim zaten oyüzden geriye az video kalıyor detayli izlemek için :D

O yarışma dizi savaşları değil miydi burda oyuncular var sadece. :D

Buradada oyuncular sahne yolluyor, ama burada oyunculuk performanslarına göre kullanıyorsun sahneleri ekleyeceğim 15.00'da yarına kadar kullanabilirsin :D

benim aklımda tam puanlık bir kaç daha sahnesi var.Sona kadar zirvede götürebilir.İlk 3 her hafta kesin olur gibi:D
@Çiğdem- biraz garanti isim seçmiş herkes tarafından beğenilecek biri Halit Ergenç :D

Buradada oyuncular sahne yolluyor, ama burada oyunculuk performanslarına göre kullanıyorsun sahneleri ekleyeceğim 15.00'da yarına kadar kullanabilirsin :D

@Çiğdem- biraz garanti isim seçmiş herkes tarafından beğenilecek biri Halit Ergenç :D
benim aklımda tam puanlık bir kaç daha sahnesi var.Sona kadar zirvede götürebilir.İlk 3 her hafta kesin olur gibi:D
azıcık torpil geçeyim @S.G.A.T. ın herifine öyle çok kötü puan vermiyeyim :A :A :A

yarışma faerketmezsizin objektiv ol başka bir şeye gerek yok:D
sen az veriyorsun diye Halit ustadan puan kıracak da değiliz merak etme:A
sahnelere göre kullanıyorum yoksa sana bilerek kötü verme durumum olmadı hiç suskunlarıs evmiyordum burdada karşıma suskunlarla geliyorsun :A :A :A

Son düzenleme:
@batuhankaralar sahneni seçtim ben son süreyi geçtin yine.ss

Oylama başlamıştır, sahneler konuda. (Yarın 18.00'a kadar oyları bana gönderiniz) vadikızı ve batuhankaralar sahnelerini ben seçtim cezaları -15 puan :)

@pompy @mrt-06 @denizz19 @sokak sanati @eskici @Bully @S.G.A.T.@vadikızı @mesmeso61 @MasacRE- @FaJi @turkuazz @Sherlock @batuhankaralar @Tzira @Aserat @Billy Kane @ozgur2113 @xBUGRAx

@vadikızı

Dün camiye gitmiştim geç geldiğimiz için giremedim bugünde çarşıda işim vardı bu kadar az süre olurmu ya:(neyse olan olmuş artık