16'sı sondu.
Kalan haftalarda toplam kaç sahneye ihtiyacımız olduğunu bilmiyordum. Yoksa ilk gün yollarım hep sahnemi. @MayısKralı bu sabah yazdı, o yüzden böyle oldu.
16'sı sondu.
Kalan haftalarda toplam kaç sahneye ihtiyacımız olduğunu bilmiyordum. Yoksa ilk gün yollarım hep sahnemi. @MayısKralı bu sabah yazdı, o yüzden böyle oldu.
Bu program kaç yıldır devam ediyor ya.Herkese başarılar umarım direk finale çıkarım baya emek verdim.
Sindire sindire gidiyor program
saçım beyazlamaya başladı 7.sezona başladığımda 26 yasında gencecik kızdım
Biraz enzim yüklemesi yapmak lazım bu sindirme hızı normal değil. 😛Sindire sindire gidiyor program
Ben bodrumda gidince halederim bitezdeyim@Çiğdem- @pompy @mrt-06 @denizz19 @sokak sanati @eskici @YıldırıM @Bully @S.G.A.T. @vadikızı @mesmeso61 @MasacRE- @FaJi @turkuazz @Sherlock @batuhankaralar @Tzira @Yakamoz-Asi @Aserat @Billy Kane @ozgur2113 @xBUGRAx
Oylama başlamıştır, başkan ve ben dahil herkes sıralamayla oy kullanacak son süre 19 Ağustos 18.00'dır
@Çiğdem- @pompy @mrt-06 @denizz19 @sokak sanati @eskici @YıldırıM @S.G.A.T. @vadikızı @MasacRE- @FaJi @turkuazz @batuhankaralar @Tzira @Yakamoz-Asi @Aserat @Billy Kane @ozgur2113 @xBUGRAx
Genel Hatırlatma Yarın 18.00 Son
@Çiğdem- @pompy @mrt-06 @denizz19 @sokak sanati @eskici @YıldırıM @S.G.A.T. @vadikızı @MasacRE- @FaJi @turkuazz @batuhankaralar @Tzira @Yakamoz-Asi @Aserat @Billy Kane @ozgur2113 @xBUGRAx
Genel Hatırlatma Yarın 18.00 Son
Burdada hüsrana uğramışShow'umda fırtınalar estiriyor bu sarı oğlan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?