Neşe Baykent.
![]()
İlk sezon çok hır gür bi kadındı ama 2. Sezon oğlu kocası ölünce duruldu. Finale yakın Zeynep'i vurdu Oğlunu öldürdü sandığı için orada bi olayı oldu onun dışında hep bebek baktı.
Neşe Baykent.
![]()
Daha ne yapsın kadın, kaosuna sağlık.İlk sezon çok hır gür bi kadındı ama 2. Sezon oğlu kocası ölünce duruldu. Finale yakın Zeynep'i vurdu Oğlunu öldürdü sandığı için orada bi olayı oldu onun dışında hep bebek baktı.Finalde yemek masasında yerini aldı.
![]()
Aynı kadın işte Kara Sevda'daki. Unutma Beni'de Mehtap'dı evet.Mehtap değil dimi bu. Unutma benide rolü neydi.![]()
Aynı kadın işte Kara Sevda'daki. Unutma Beni'de Mehtap'dı evet.Çok savaş verdi ama Emine'yi yenemedi.
![]()
Şerif de genç değildi ki.Emine gençti bu kadın yaşlı.![]()
Arkadaşımın aşkı dramı iyi olurdu![]()
Bu önemli haftada Halit beyin tam anlamıyla oyunculuk dersi verdiği bir sahne ile geliyoruz kalan yarışmacılarada başarılar
@MayısKralı @S.G.A.T. @mrt-06 @Sherlock @turkuazz @denizz19 @vadikızı @mesmeso61 @FaJi @Billy Kane @pompy @Harunnn60 @xBUGRAx @ozgur2113 @MasacRE- @xemrexxx @Tzira @eskici @sokak sanati
yok konuyada uğraşamamış sanırım mesajı görünmüyorSahnelerin hiçbirine bakmadım henüz @Sherlock yollamış mı![]()
yok konuyada uğraşamamış sanırım mesajı görünmüyor![]()
![]()
![]()
sahnesini alda başlat oylamayı akşama![]()
Arkadaşımın aşkı dramı iyi olurdu![]()
Yeniden başlarsa bu konu üzerinden ilerler artık.Ali İlkay'ın kardeşiyle yattı arkadaşı ile yatsa ne olur.![]()
Yeniden başlarsa bu konu üzerinden ilerler artık.Gerçi Ali günlük dizilere dönmez herhalde.
![]()
o kadar sahne önerdik di mi.Sahne yollamak için ne kadar zamanımız kaldı?![]()
Bu haftaki sahnemiz efsane dizi Ezel'in 70. bölümüne (Mutlu Sonlara Kim İnanır) ait. Yiğit Özşener'i 'Cengiz Atay' rolünde izliyoruz.
Dizinin unutulmayan sahnelerinden birisidir...
@Çiğdem- @MasacRE- @pompy @mrt-06 @denizz19 @sokak sanati @eskici @YıldırıM @Bully @S.G.A.T. @vadikızı @mesmeso61 @FaJi @turkuazz @batuhankaralar @Tzira @Yakamoz-Asi @Aserat @Billy Kane @xemrexxx @Harunnn60 @xBUGRAx