16'sı sondu.![]()
Kalan haftalarda toplam kaç sahneye ihtiyacımız olduğunu bilmiyordum. Yoksa ilk gün yollarım hep sahnemi. @MayısKralı bu sabah yazdı, o yüzden böyle oldu.
16'sı sondu.![]()
Kalan haftalarda toplam kaç sahneye ihtiyacımız olduğunu bilmiyordum. Yoksa ilk gün yollarım hep sahnemi. @MayısKralı bu sabah yazdı, o yüzden böyle oldu.![]()
Bu program kaç yıldır devam ediyor ya.Herkese başarılar umarım direk finale çıkarım baya emek verdim.![]()
Sindire sindire gidiyor program
Sindire sindire gidiyor program![]()
saçım beyazlamaya başladı 7.sezona başladığımda 26 yasında gencecik kızdım
Biraz enzim yüklemesi yapmak lazım bu sindirme hızı normal değil. 😛Sindire sindire gidiyor program
Sindire sindire gidiyor program![]()
Ben bodrumda gidince halederim bitezdeyim@Çiğdem- @pompy @mrt-06 @denizz19 @sokak sanati @eskici @YıldırıM @Bully @S.G.A.T. @vadikızı @mesmeso61 @MasacRE- @FaJi @turkuazz @Sherlock @batuhankaralar @Tzira @Yakamoz-Asi @Aserat @Billy Kane @ozgur2113 @xBUGRAx
Oylama başlamıştır, başkan ve ben dahil herkes sıralamayla oy kullanacak son süre 19 Ağustos 18.00'dır![]()
@Çiğdem- @pompy @mrt-06 @denizz19 @sokak sanati @eskici @YıldırıM @S.G.A.T. @vadikızı @MasacRE- @FaJi @turkuazz @batuhankaralar @Tzira @Yakamoz-Asi @Aserat @Billy Kane @ozgur2113 @xBUGRAx
Genel Hatırlatma Yarın 18.00 Son
@Çiğdem- @pompy @mrt-06 @denizz19 @sokak sanati @eskici @YıldırıM @S.G.A.T. @vadikızı @MasacRE- @FaJi @turkuazz @batuhankaralar @Tzira @Yakamoz-Asi @Aserat @Billy Kane @ozgur2113 @xBUGRAx
Genel Hatırlatma Yarın 18.00 Son
Burdada hüsrana uğramışShow'umda fırtınalar estiriyor bu sarı oğlan.![]()