Yıldızlar Yarışıyor 6.Sezon | 8.Hafta Sonuçları

Sen de iyi bak canım en kısa sürede görüşmek üzere

@Bully den ilk olmamışı yedik hayirli olsun.
neyse
Yok daha önce de yemiştin bir kez
Turabi konusundaydı hatta, hafızam zehir gibi dersin bir de

Bunda tepki göreceğimi bile bile attım çünkü uzun süre gitmeni kaldıramam

Senin için demediğimi biliyorsun.. Neden üstüne alınıyorsun? Kimleri kast ettiğimi biliyorsun.

Yok daha önce de yemiştin bir kez
Turabi konusundaydı hatta, hafızam zehir gibi dersin bir de

Bunda tepki göreceğimi bile bile attım çünkü uzun süre gitmeni kaldıramam
hatırlamiyorum doğrudur. Neyse yaşayarak göreceksin nekadar ciddiyim.
kendine iyi bak

@Bully den ilk olmamışı yedik hayirli olsun.
neyse

ikinci cümleni anlamadım
Diss yemek senin için kötü bir şey dimi hele ki benden, ben de bunu bile bile attım abartma kısmı oydu, anlaşılma kısmı da uzun süreli gitmeni kesinlikle istememem

Diss yemek senin için kötü bir şey dimi hele ki benden, ben de bunu bile bile attım abartma kısmı oydu, anlaşılma kısmı da uzun süreli gitmeni kesinlikle istememem
ben artık disslere alıştım ama tabi senden gelmesi kötü

Senin için demediğimi biliyorsun.. Neden üstüne alınıyorsun? Kimleri kast ettiğimi biliyorsun.
neyse sorun değil. 1 verme konusunda ciddiyim 😉

buda @destere ye gelsin, yoklugumu anca kendisine laf gelmezse anladigini söyluyor ama neyse ona armagan ediyorum

aslı tandoğan nejat işler ve tıfıl kız üçlüsü eşliğinde olğun şimşekten bu şarkıyı dinlemek harika

bu dizide selen seyvenide sevmiştim
onu anmadan geçmeyeyim

Yine gereksiz ciddileştin.. Biraz sakin olsan fena olmaz. 😉
neyse gider ayak senle kötü olmayalım
konseptinizi merak ediyorum ama malesef bukez bulunamayacağım. Yine ara verme zamanı, zaten bugünde etkinlikler var diye girdim yoksa bugünde gelişim olmazdı.
kolay gelsin

konseptinizi merak ediyorum ama malesef bukez bulunamayacağım. Yine ara verme zamanı, zaten bugünde etkinlikler var diye girdim yoksa bugünde gelişim olmazdı.
kolay gelsin

Bu ara çok uzun olmasın ama tekrar diycem bizi sensiz bırakmaa

kolay gelsin
Bende gider ayak kötü olmak istemiyorum mesajımı yanlış anlamışsın seni kast etmediğimi biliyorsun. 😉 Teşekkür ederim.

ben artık disslere alıştım ama tabi senden gelmesi kötü

neyse sorun değil. 1 verme konusunda ciddiyim 😉
Ay hadi neyse gel sarılalım vedalaşalım, kısacık bir veda olması dileklerimle