Yıldızlar Yarışıyor 6.Sezon | 8.Hafta Sonuçları

@mrt-06 objektiv lafınla iğneleme yapmışsın ama sende bana aynı puani verdin ee bendemi o lafi diyeyim yani?
Haftaya bana 1 ver çünku zaten 3 kişi var ve büyük olasılıkla benden 1 alırsın ona göre hamleni yap. Sarp ve Demeti daha iyi buluyorum çünkü
iyi geceler sana ve @Bully @vadikızı @denizz19
bir sonraki sonuç nezaman bilmiyorum ama umarım oy yollama firsattım olur.
Kendinize iyi bakın 😉
Sen de iyi bak canım en kısa sürede görüşmek üzere :D

@mrt-06 objektiv lafınla iğneleme yapmışsın ama sende bana aynı puani verdin ee bendemi o lafi diyeyim yani?
Haftaya bana 1 ver çünku zaten 3 kişi var ve büyük olasılıkla benden 1 alırsın ona göre hamleni yap. Sarp ve Demeti daha iyi buluyorum çünkü
iyi geceler sana ve @Bully @vadikızı @denizz19
bir sonraki sonuç nezaman bilmiyorum ama umarım oy yollama firsattım olur.
Kendinize iyi bakın 😉
Senin için demediğimi biliyorsun.. Neden üstüne alınıyorsun? Kimleri kast ettiğimi biliyorsun.

Yok daha önce de yemiştin bir kez :A Turabi konusundaydı hatta, hafızam zehir gibi dersin bir de :A

Bunda tepki göreceğimi bile bile attım çünkü uzun süre gitmeni kaldıramam :A
hatırlamiyorum doğrudur. Neyse yaşayarak göreceksin nekadar ciddiyim.
kendine iyi bak

@Bully den ilk olmamışı yedik hayirli olsun.
neyse

ikinci cümleni anlamadım
Diss yemek senin için kötü bir şey dimi hele ki benden, ben de bunu bile bile attım abartma kısmı oydu, anlaşılma kısmı da uzun süreli gitmeni kesinlikle istememem :A

Diss yemek senin için kötü bir şey dimi hele ki benden, ben de bunu bile bile attım abartma kısmı oydu, anlaşılma kısmı da uzun süreli gitmeni kesinlikle istememem :A
ben artık disslere alıştım ama tabi senden gelmesi kötü :)

Senin için demediğimi biliyorsun.. Neden üstüne alınıyorsun? Kimleri kast ettiğimi biliyorsun.
neyse sorun değil. 1 verme konusunda ciddiyim 😉

Yine gereksiz ciddileştin.. Biraz sakin olsan fena olmaz. 😉
:) neyse gider ayak senle kötü olmayalım :D konseptinizi merak ediyorum ama malesef bukez bulunamayacağım. Yine ara verme zamanı, zaten bugünde etkinlikler var diye girdim yoksa bugünde gelişim olmazdı.
kolay gelsin

:) neyse gider ayak senle kötü olmayalım :D konseptinizi merak ediyorum ama malesef bukez bulunamayacağım. Yine ara verme zamanı, zaten bugünde etkinlikler var diye girdim yoksa bugünde gelişim olmazdı.
kolay gelsin

Bu ara çok uzun olmasın ama tekrar diycem bizi sensiz bırakmaa:T

kolay gelsin
Bende gider ayak kötü olmak istemiyorum mesajımı yanlış anlamışsın seni kast etmediğimi biliyorsun. 😉 Teşekkür ederim. :D