Yıldızlar Yarışıyor 6.Sezon | 6.Hafta

Yok olsun oy kullan bu yarışmada Murat sonlara kalmadan elenir bunu çok iyi biliyorum bu açıdan oy kullan

@vadikızı nın boniş sunucusu yüksek puan veriyor sanırım akustiğe
yoksa bugüne kadar çoktan elenmişti
yeni juriler yüksek veriyor
bide haluk vardi ama oda gitti.
gecen -10 aldi yine elenmedi
tabi Mayiskralida -10 alip 1 puan eksik elendi

oyuncusu saglam ama ben sevemedim malesef

@FaJi hayalet gibi gezme oyunu aradan cikar

@Bully sende uykunu aldigin icin sabahin ilk isiklarina kadar kesin dolanirsin
oyunu aradan cikarda Denizimi yorma artik. son dakikaya kadar etiketleyip duruyoruz seni
@MEnes elektirik isini unutma @Doğu aynisi senin icinde gecerli, gecen haftaki performansini göster

Son düzenleme:
Bugün çok yoğundum çok yoruldum.Morallerde bozuk zaten.Azıcık bi bakayım dedim hemen yakaladı

Tüm sahneleri izledim ama oylarımı daha kullanmadım bir daha izleyip o şekilde kullanırım
hiç birini izlemedim oyumu da kullanmadım

Bugün çok yoğundum çok yoruldum.Morallerde bozuk zaten.Azıcık bi bakayım dedim hemen yakaladı

hiç birini izlemedim oyumu da kullanmadım
yakalayan benmiyim ??

ben öylesine attım ama tuttu

zaten online listesinde 1 eksik vardı demek o sendin

Yolladım

sahnelere baktım oyumu göndermeden bir değerlendirme yapayım

geçen hafta olduğu gibi bu haftakı sahnede en favori ali tefo sahnelerimden zaten @Bully ile birlikte kararlaştırmıştık özellikle bu sahneyi izlemeye doyamıyorum puan alırsın bu sefer umarım

şener şen ilk 2 dakıkasını ele aldığımızda şener şenin oscarlık performansı var tabi son 2 dakıkayıda kemal sunal oscarlık performansla götürüyor aslında 4 dakıkalık sahne şener ve kemal olmak üzere 2 ye ayrılmış gibi
ben şener şenli kısma odaklanıp yine zirvelerde yer verdim @dosimosi

muhteşem yüzyılda butür sahneleri güzel nurun puan adaylarımdansın bu sefer puanımızı beğenirsin umarım @mrt-06

@xemrexxx yalan dünyadan gel sana dedim ayoll anne ile düşüş yaşadın listemde elenebilirsinde hatta bu hafta
@denizz19 bu düşüşten faydalanıp listemde ilk iyi puanını aldı gözü aydın

ne güzel degerlendirme bu. ilkkez beğendim

Bizi değerlendirmeye bile almıyor piss cadııı