6 hafta oy kullandik 1 kere haric hep son 3 lude yer aldi. en cok 1 verdigim oyuncu
6 hafta oy kullandik 1 kere haric hep son 3 lude yer aldi. en cok 1 verdigim oyuncu
Yok olsun oy kullan bu yarışmada Murat sonlara kalmadan elenir bunu çok iyi biliyorum bu açıdan oy kullanama moral bozucu olur ya şimdi düşün gelen jürinin sana en fazla 2 puan vereceğine eminsin? ben olsam keşke gelmese derimbir akustiği geçme ihtimali var murat kaldırımın başkada bir sürpriz olmaz benim puanlarda
@vadikızı nın boniş sunucusu yüksek puan veriyor sanırım akustiğe6 hafta oy kullandik 1 kere haric hep son 3 lude yer aldi. en cok 1 verdigim oyuncu
yeni juriler yüksek veriyor@vadikızı nın boniş sunucusu yüksek puan veriyor sanırım akustiğeyoksa bugüne kadar çoktan elenmişti
hiç birini izlemedim oyumu da kullanmadımTüm sahneleri izledim ama oylarımı daha kullanmadım bir daha izleyip o şekilde kullanırım
yakalayan benmiyim ??Bugün çok yoğundum çok yoruldum.Morallerde bozuk zaten.Azıcık bi bakayım dedim hemen yakaladı
hiç birini izlemedim oyumu da kullanmadım
İyi yakaladınyakalayan benmiyim ??
ben öylesine attım ama tuttu
zaten online listesinde 1 eksik vardı demek o sendin
yarın kesin yollaİyi yakaladınSahnen iyi. Güzel puan gelir ama şimdi değil
10 etiket miyarın kesin yollayoksa daha 10 etiket gelir
Harika iyi ozaman10 etiket miSabah foruma girince ilk işim bu tamam bir sürü etiketle uğraşamam
Yolladımyeni juriler yüksek veriyor
bide haluk vardi ama oda gitti.
gecen -10 aldi yine elenmeditabi Mayiskralida -10 alip 1 puan eksik elendi
oyuncusu saglam ama ben sevemedim malesef
@FaJi hayalet gibi gezme oyunu aradan cikar
@Bully sende uykunu aldigin icin sabahin ilk isiklarina kadar kesin dolanirsinoyunu aradan cikarda Denizimi yorma artik. son dakikaya kadar etiketleyip duruyoruz seni
@MEnes elektirik isini unutma @Doğu aynisi senin icinde gecerli, gecen haftaki performansini göster
ne güzel degerlendirme bu. ilkkez beğendimsahnelere baktım oyumu göndermeden bir değerlendirme yapayım
geçen hafta olduğu gibi bu haftakı sahnede en favori ali tefo sahnelerimden zaten @Bully ile birlikte kararlaştırmıştık özellikle bu sahneyi izlemeye doyamıyorum puan alırsın bu sefer umarım
şener şen ilk 2 dakıkasını ele aldığımızda şener şenin oscarlık performansı var tabi son 2 dakıkayıda kemal sunal oscarlık performansla götürüyor aslında 4 dakıkalık sahne şener ve kemal olmak üzere 2 ye ayrılmış gibiben şener şenli kısma odaklanıp yine zirvelerde yer verdim @dosimosi
muhteşem yüzyılda butür sahneleri güzel nurun puan adaylarımdansın bu sefer puanımızı beğenirsin umarım @mrt-06
@xemrexxx yalan dünyadan gel sana dedim ayoll anne ile düşüş yaşadın listemde elenebilirinde hatta bu hafta@denizz19 bu düşüşten faydalanıp listemde ilk iyi puanını aldı gözü aydın
sahnelere baktım oyumu göndermeden bir değerlendirme yapayım
geçen hafta olduğu gibi bu haftakı sahnede en favori ali tefo sahnelerimden zaten @Bully ile birlikte kararlaştırmıştık özellikle bu sahneyi izlemeye doyamıyorum puan alırsın bu sefer umarım
şener şen ilk 2 dakıkasını ele aldığımızda şener şenin oscarlık performansı var tabi son 2 dakıkayıda kemal sunal oscarlık performansla götürüyor aslında 4 dakıkalık sahne şener ve kemal olmak üzere 2 ye ayrılmış gibiben şener şenli kısma odaklanıp yine zirvelerde yer verdim @dosimosi
muhteşem yüzyılda butür sahneleri güzel nurun puan adaylarımdansın bu sefer puanımızı beğenirsin umarım @mrt-06
@xemrexxx yalan dünyadan gel sana dedim ayoll anne ile düşüş yaşadın listemde elenebilirsinde hatta bu hafta@denizz19 bu düşüşten faydalanıp listemde ilk iyi puanını aldı gözü aydın
yok öyle 😡Beni jürilikten atabilirsiniz @denizz19
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?