Yıldızlar Yarışıyor 6.Sezon | 6.Hafta

ama moral bozucu olur ya şimdi düşün gelen jürinin sana en fazla 2 puan vereceğine eminsin? ben olsam keşke gelmese derim :) bir akustiği geçme ihtimali var murat kaldırımın başkada bir sürpriz olmaz benim puanlarda :)
Yok olsun oy kullan bu yarışmada Murat sonlara kalmadan elenir bunu çok iyi biliyorum bu açıdan oy kullan:)

@vadikızı nın boniş sunucusu yüksek puan veriyor sanırım akustiğe:) yoksa bugüne kadar çoktan elenmişti :)
yeni juriler yüksek veriyor
bide haluk vardi ama oda gitti.
gecen -10 aldi yine elenmedi :A tabi Mayiskralida -10 alip 1 puan eksik elendi :D
oyuncusu saglam ama ben sevemedim malesef

@FaJi hayalet gibi gezme oyunu aradan cikar :D
@Bully sende uykunu aldigin icin sabahin ilk isiklarina kadar kesin dolanirsin :D oyunu aradan cikarda Denizimi yorma artik. son dakikaya kadar etiketleyip duruyoruz seni
@MEnes elektirik isini unutma @Doğu aynisi senin icinde gecerli, gecen haftaki performansini göster :D

Son düzenleme:
Bugün çok yoğundum çok yoruldum.Morallerde bozuk zaten.Azıcık bi bakayım dedim hemen yakaladı :D

hiç birini izlemedim oyumu da kullanmadım :D
yakalayan benmiyim ?? :D

ben öylesine attım ama tuttu :A
zaten online listesinde 1 eksik vardı demek o sendin :F

yeni juriler yüksek veriyor
bide haluk vardi ama oda gitti.
gecen -10 aldi yine elenmedi :A tabi Mayiskralida -10 alip 1 puan eksik elendi :D
oyuncusu saglam ama ben sevemedim malesef

@FaJi hayalet gibi gezme oyunu aradan cikar :D
@Bully sende uykunu aldigin icin sabahin ilk isiklarina kadar kesin dolanirsin :D oyunu aradan cikarda Denizimi yorma artik. son dakikaya kadar etiketleyip duruyoruz seni
@MEnes elektirik isini unutma @Doğu aynisi senin icinde gecerli, gecen haftaki performansini göster :D
Yolladım :A

sahnelere baktım oyumu göndermeden bir değerlendirme yapayım :F

geçen hafta olduğu gibi bu haftakı sahnede en favori ali tefo sahnelerimden zaten @Bully ile birlikte kararlaştırmıştık özellikle bu sahneyi izlemeye doyamıyorum puan alırsın bu sefer umarım :A :A :A

şener şen ilk 2 dakıkasını ele aldığımızda şener şenin oscarlık performansı var tabi son 2 dakıkayıda kemal sunal oscarlık performansla götürüyor aslında 4 dakıkalık sahne şener ve kemal olmak üzere 2 ye ayrılmış gibi :A ben şener şenli kısma odaklanıp yine zirvelerde yer verdim @dosimosi :F

muhteşem yüzyılda butür sahneleri güzel nurun puan adaylarımdansın bu sefer puanımızı beğenirsin umarım @mrt-06 :A

@xemrexxx yalan dünyadan gel sana dedim ayoll anne ile düşüş yaşadın listemde elenebilirsinde hatta bu hafta :A @denizz19 bu düşüşten faydalanıp listemde ilk iyi puanını aldı gözü aydın :A

geçen hafta olduğu gibi bu haftakı sahnede en favori ali tefo sahnelerimden zaten @Bully ile birlikte kararlaştırmıştık özellikle bu sahneyi izlemeye doyamıyorum puan alırsın bu sefer umarım :A :A :A

şener şen ilk 2 dakıkasını ele aldığımızda şener şenin oscarlık performansı var tabi son 2 dakıkayıda kemal sunal oscarlık performansla götürüyor aslında 4 dakıkalık sahne şener ve kemal olmak üzere 2 ye ayrılmış gibi :A ben şener şenli kısma odaklanıp yine zirvelerde yer verdim @dosimosi :F

muhteşem yüzyılda butür sahneleri güzel nurun puan adaylarımdansın bu sefer puanımızı beğenirsin umarım @mrt-06 :A

@xemrexxx yalan dünyadan gel sana dedim ayoll anne ile düşüş yaşadın listemde elenebilirinde hatta bu hafta :A @denizz19 bu düşüşten faydalanıp listemde ilk iyi puanını aldı gözü aydın :A
ne güzel degerlendirme bu. ilkkez beğendim :F

@xemrexxx yalan dünyadan gel sana dedim ayoll anne ile düşüş yaşadın listemde elenebilirsinde hatta bu hafta :A @denizz19 bu düşüşten faydalanıp listemde ilk iyi puanını aldı gözü aydın :A

Bizi değerlendirmeye bile almıyor piss cadııı:D