La yardım isterken hakaret ediyon tabii diss yiyecen, terbiyesiz herif. ss
Sen reelde beni karşında görsen, ceketini iliklemen durumunda kalırsın.Yardım elini uzat dedim diss atmış kafasını duvarlara sürtüp kıvılcım çıkartırım bi reelde olsak.
Bir tanesin sen
Sen reelde beni karşında görsen, ceketini iliklemen durumunda kalırsın.
Sen reelde beni karşında görsen, ceketini iliklemen durumunda kalırsın.
hhhhaha @mrt-06 ben sen kaan yemek yemeye gitsek kaan seni kovalarken aatacan ile sizin yemekleride biz yerdik 2 kişilik doyardık vllaYardım elini uzat dedim diss atmış kafasını duvarlara sürtüp kıvılcım çıkartırım bi reelde olsak.
ben tatildeyim cnm kendi üstüne al hem darbe ypamıs olursun rkaip sunucu olraak
Hhahaah aman bir sen süpersin zatenSonunda goadmin olduğunu anlattığına göre go go go sana.)
Şehre bomba yağsa sevişirdik mantığı iğrenç.s.s Çiğdem bittin gözümde.@destere iyi partner seçmişsin.
Hhahaah aman bir sen süpersin zatenA
Bu hafta Aşkı Memnu ile geliyorum, keyifli seyirler.
@destere @MasacRE- @Doğu @MEnes @Bully @sokak sanati @vadikızı @denizz19 @mrt-06 @turkuazz @Ice_Cool_23 @Billy Kane @MayısKralı @xemrexxx @Çiğdem- @Maskeli Fedai @batuhankaralar @eskici @Harunnn60 @tolgab @Mr.At @Aserat @Forumdash @soo @FaJi @Sherlock @Ahmad @EFE UYSAL @cookies @RüzgarGülü
daha sahneyi izlemedimki ilk izlenimimden bahsetmiştimAma canım eltim sahnede Beren de var.
Oyyy yerim senin o tatlı avatarını.daha sahneyi izlemedimki ilk izlenimimden bahsetmiştim
Oyyy yerim senin o tatlı avatarını.Tamam izledikten sonra yorumunu bekliyorum o zaman.
en sert ve zorlu koşullarda bile doğal halini yaşıyor kız bundan daha iyisinimi bulucamSonunda goadmin olduğunu anlattığına göre go go go sana.)
Şehre bomba yağsa sevişirdik mantığı iğrenç.s.s Çiğdem bittin gözümde.@destere iyi partner seçmişsin.
yalnız vasfiye teyzenin yüzüne nene makyajı yapmışlarda bacaklar bıngıl bıngıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?