tand yanliz dogruİsveççe yazdım sana yanlış mı oldusık dişini yazdım
ay bitanesi isvecceyemi özenmis
tand yanliz dogruİsveççe yazdım sana yanlış mı oldusık dişini yazdım
Jatand yanliz dogru
ay bitanesi isvecceyemi özenmis
bemöda neJabemöda
OK så låt oss pratabemöda nesen hangi programa bakiyon
Jag kan lära dig svenskaokunusuda ( Ya kan lera dey SIVENSKA)
anlami : ben sana isvecce ögretirim
Tam vermediysen bozusuruzNe sen sor ne ben söyliyim
Kanka pek beğenmedim aslında kötü değildi ama diğer sahneler daha iyiydi.Tam vermediysen bozusuruz
Geçen hafta final puanı alamadığım için bu hafta böyle bir totem denedim@Bully ve @MayısKralı görücüye çıkartmayı düşünmuyorlar galiba
buda kötü etki yapabilir
paylaşılanları izledim. seninki herzamanki gibi harika
Beğendiğine sevindim teşekkürler, eminim puanına katkısı olacaktır bu yorumunun
Beğendiğine sevindim teşekkürler, eminim puanına katkısı olacaktır bu yorumunun
Låt ingen förstår dig skvaller hahahahaha ok, det är bra.
bunu anladim
@sokak sanati gibi trip yaptirma banaKanka pek beğenmedim aslında kötü değildi ama diğer sahneler daha iyiydi.Sen bana kızmazsın ben Cansuyu pek sevmezdim ama Anne ile bir ihtimal şansın olur
Kanka geleydin ya şöyle canlı bir hatunla çok donuk yüzlü Cansu pek ısınamıyorum@sokak sanati gibi trip yaptirma bana
benim puanlamamda değişiklik oldu ama olumsuzmu değilmi bilemem demiyecemGeçen hafta final puanı alamadığım için bu hafta böyle bir totem denedim
Zaten ben MusicSurvivor ve Benim Albümüm dışındaki yarışmalarda sahne paylaşmazdım pek, kötü etkisini de görmedim bugüne kadar, bakalım bu hafta neler olacak
haha du är klokLåt ingen förstår dig skvaller hahaha
Cansu'dan güzeli yok bu dünyadaKanka geleydin ya şöyle canlı bir hatunla çok donuk yüzlü Cansu pek ısınamıyorum
Hur mycket smartarebenim puanlamamda değişiklik oldu ama olumsuzmu değilmi bilemem demiyecem
haha du är klok
SılaCansu'dan güzeli yok bu dünyada
Suskunlar'la geldiğime göre olumlu yönde bir değişiklik olması lazım, umarım beni yanıltmazsınbenim puanlamamda değişiklik oldu ama olumsuzmu değilmi bilemem demiyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?