La saf reyting alsam madalya mı takıyorlar. Can sıkıntısı işte insanlar oyalansınlar diye hemen açıklayıp bitirsem daha mı iyi. .ssHee öyle tabi .
La saf reyting alsam madalya mı takıyorlar. Can sıkıntısı işte insanlar oyalansınlar diye hemen açıklayıp bitirsem daha mı iyi. .ssHee öyle tabi .
Biraz sinirliyim yanda Düğün Dernek 2'yi açtım hem burayı takip ederim hem izlerim sakinleşirim biraz.Ne bu şiddet bu celal.
yani 1 e tepki göstermeyecen demi? anlastikmi ? gerci @turkuazz aldi 1i seninki ondan 2 basamak yuksekÇok gözüme soktun bu darbe işini, senden hangi puanı alırsam alayım şaşırmayacam
La saf reyting alsam madalya mı takıyorlar. Can sıkıntısı işte insanlar oyalansınlar diye hemen açıklayıp bitirsem daha mı iyi. .ss
Ben 1 puanmı aldımyani 1 e tepki göstermeyecen demi? anlastikmi ? gerci @turkuazz aldi 1i seninki ondna 2 basamak yuksek
Tepki gösterir miyim hiç ben sana en kötü 1 hafta konuşmayızyani 1 e tepki göstermeyecen demi? anlastikmi ? gerci @turkuazz aldi 1i seninki ondna 2 basamak yuksek
Biraz sinirliyim yanda Düğün Dernek 2'yi açtım hem burayı takip ederim hem izlerim sakinleşirim biraz.
2 gun konusmadik keyfin yerindeydiyse 1 haftayida kolaylikla atlatiriz herhaldeTepki gösterir miyim hiç ben sana en kötü 1 hafta konuşmayız
Ben o seriyi sevmiyorum. Düğün Dernek Kemal Sunal filmleri gibi sıkıldıkça izlerim.Çalgı Cengiyi aç onu daha çok seversin sinirini alır.
@vadikızı abla muhteşemsin çok teşekkürler
sana sarki yarismasinda iyi puan verdik gözunde dusuktu, sen beni son 4 lune almissin, ben yapsam neler demezdinNe oldu hayırdır yine???
Ama o sahnede anlattıkları etkileyici ordaki durumu anlattıkça ağlıyor 1 puanlık değil aslındaaglayan erkeklerle gelmissin @Bully ile,en sevmedigim sahneler bunlar