La saf reyting alsam madalya mı takıyorlar. Can sıkıntısı işte insanlar oyalansınlar diye hemen açıklayıp bitirsem daha mı iyi. .ssHee öyle tabi .![]()
La saf reyting alsam madalya mı takıyorlar. Can sıkıntısı işte insanlar oyalansınlar diye hemen açıklayıp bitirsem daha mı iyi. .ssHee öyle tabi .![]()
Biraz sinirliyim yanda Düğün Dernek 2'yi açtım hem burayı takip ederim hem izlerim sakinleşirim biraz.Ne bu şiddet bu celal.![]()
yani 1 e tepki göstermeyecen demi? anlastikmi ?Çok gözüme soktun bu darbe işini, senden hangi puanı alırsam alayım şaşırmayacam![]()
La saf reyting alsam madalya mı takıyorlar. Can sıkıntısı işte insanlar oyalansınlar diye hemen açıklayıp bitirsem daha mı iyi. .ss
Ben 1 puanmı aldımyani 1 e tepki göstermeyecen demi? anlastikmi ?gerci @turkuazz aldi 1i seninki ondna 2 basamak yuksek
![]()
Tepki gösterir miyim hiç ben sana en kötü 1 hafta konuşmayızyani 1 e tepki göstermeyecen demi? anlastikmi ?gerci @turkuazz aldi 1i seninki ondna 2 basamak yuksek
![]()
Biraz sinirliyim yanda Düğün Dernek 2'yi açtım hem burayı takip ederim hem izlerim sakinleşirim biraz.![]()
2 gun konusmadik keyfin yerindeydiyse 1 haftayida kolaylikla atlatiriz herhaldeTepki gösterir miyim hiç ben sana en kötü 1 hafta konuşmayız![]()
Ben o seriyi sevmiyorum.Çalgı Cengiyi aç onu daha çok seversin sinirini alır.![]()
@vadikızı abla muhteşemsin çok teşekkürler![]()
sana sarki yarismasinda iyi puan verdik gözunde dusuktu, sen beni son 4 lune almissin, ben yapsam neler demezdinNe oldu hayırdır yine???
Ama o sahnede anlattıkları etkileyici ordaki durumu anlattıkça ağlıyor 1 puanlık değil aslındaaglayan erkeklerle gelmissin @Bully ile,en sevmedigim sahneler bunlar![]()