aman cok manidar, bu hafta dusuk gittigini görunce yapmissin iste birseylerHahahahahvalla bilemem onun kararı
aman cok manidar, bu hafta dusuk gittigini görunce yapmissin iste birseylerHahahahahvalla bilemem onun kararı
biraz ufak at sen isveçten darbe yapmaya çıksan buraya gelene ka deniz marulu kendi kendine devrili gider zatenSener Sen yarisma kariyerinde ilkkez 1 aldi vay be . @denizz19 parali getirdim dedigin juriler bunlar demek,
sanada darbe yapma zamanim gelmis
Biz de alacaz ev tipi jeneratörGenç başkan çalışmıyor mu yoksaBizde jeneratör var neyse ki
@destere tesekkurler harikain herzamanki gibi.Veee 2.ve son puan durumu gelecek bu oy dışında 6 oy kaldı. @destere den geliyor oylar
Şener Şen 10
Demet Akbağ 9
Gonca Vuslateri 8
Nur Fettahoğlu 7
Neslihan Atagül 6
Cansu Dere 5
Sarp Akkaya 4
Murat Yıldırım 3
Mesut Akusta 2
Metin Akdülger 1
Aşk olsun affet beni o zaman öyle şey yapar mıyım ben sana al senin olsunaman cok manidar, bu hafta dusuk gittigini görunce yapmissin iste birseyler
her hafta iyi gidince isine gelmemistir, programa heyecan gerek tabiki senide anliyorumAşk olsun affet beni o zaman öyle şey yapar mıyım ben sana al senin olsun
Bu oyunculuk harikası sahneyi hatırlattığın içün ben sana teşekkür ederim gardaşım.Gardaşım Nur Fettahoğlu olarak teşekkür ediyoruz.
Sağ olasın.Teşekkürler @yatutarsa, hayırlı olsun ilk oyların
Teşekkürler@yatutarsa ilk oyların hayırlı olsun tşk ederim oy için😉
Ahahah valla bu haftaki jürilik size olduğu gibi bana da sürpriz oldu ama kalıcı olmam herhaldekalıcısındır inşallah @yatutarsa
Sen de beni kınamaya yer arıyorsun...Hem Berrak'a laf edip hemde Neslihan'a düşük veren @yatutarsa 'ya nerden geliyor bu cesaret diye soruyor ve kendisini her anlamda kınıyorum.:s.s
ben daha dün Türkiyedeydimbiraz ufak at sen isveçten darbe yapmaya çıksan buraya gelene ka deniz marulu kendi kendine devrili gider zaten
Ben öyle biri miyim?her hafta iyi gidince isine gelmemistir, programa heyecan gerek tabiki senide anliyorum
2.PUAN DURUMU
1 – Sarp Akkaya 89
2 – Nur Fettahoğlu 82
3 – Şener Şen 77
4 – Gonca Vuslateri 74
5 – Demet Akbağ 73
6 – Metin Akdülger 67
7 – Murat Yıldırım 64
8 – Neslihan Atagül 62
9 – Mesut Akusta 59
10 – Cansu Dere 53
@Bully @mrt-06 @dosimosi @xemrexxx @MayısKralı @turkuazz @sokak sanati @vadikızı @eskici
ay resmen melek teyzemi buradan da şutlucaklar forumun macunları anlaşmış sırayla yolluyorlar teyzec,ğimi .ss2.PUAN DURUMU
1 – Sarp Akkaya 89
2 – Nur Fettahoğlu 82
3 – Şener Şen 77
4 – Gonca Vuslateri 74
5 – Demet Akbağ 73
6 – Metin Akdülger 67
7 – Murat Yıldırım 64
8 – Neslihan Atagül 62
9 – Mesut Akusta 59
10 – Cansu Dere 53
@Bully @mrt-06 @dosimosi @xemrexxx @MayısKralı @turkuazz @sokak sanati @vadikızı @eskici
demek ondan cumartesi günü kar yağışı durdu sen gittin soğuk hava dalgası gittiben daha dün Türkiyedeydim
Evet çünkü iki haftadır düşük alıyorum senden bu hafta da almam şaşırtmadı.oylamami alintilayip sasirmadim deyip imada bulundun.
ben normal karsilamiyorum o lafi
Bu oyunculuk harikası sahneyi hatırlattığın içün ben sana teşekkür ederim gardaşım.
Sağ olasın.
Teşekkürler
Ahahah valla bu haftaki jürilik size olduğu gibi bana da sürpriz oldu ama kalıcı olmam herhalde
Sen de beni kınamaya yer arıyorsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?